İYİ Parti Demre'de görev değişimi

GÜNDEM 26.09.2021 - 10:28, Güncelleme: 26.09.2021 - 10:28
 

İYİ Parti Demre'de görev değişimi

Antalya'nın Demre ilçesinde İYİ Parti ilçe başkanlığında görev değişimi yaşandı. İYİ Parti'nin yeni Demre İlçe Başkanı Hüseyin Erol oldu.

haberimizvar.net- İYİ Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, İYİ Parti İl Disiplin Kurulu tarafından bir yıllığına partiden uzaklaştırıldı. Bunun üzerine tüzük gereği toplanan İYİ Parti Demre İlçe Örgütü, kendi içinde yeni ilçe başkanını seçti. İlçe örgütünün yaptığı seçimde başkanlık için Hüseyin Erol ve Kadriye Matar aday oldu. Seçime İYİ Parti Demre İlçe Örgütü'nün 20 üyesinden 16'sı katıldı. Geçerli olan 16 oyun 9'unu alan Hüseyin Erol, İYİ Parti Demre İlçe Başkanı oldu. Diğer aday Kadriye Matar ise 7 oy aldı. Yeni İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, "İYİ Parti'nin Demre İlçe Örgütü'nün kurucu ve son dört yıldır yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyorum. 2015 yılında Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde değişimin ana gücü sloganıyla çıktığımız bu yolda partimizde bir görev değişikliği oldu. Kırgınlık, dargınlık yok. Diğer aday olan arkadaşımız Kadriye Matar, partimizin Demre'deki ablası. İlçe yönetiminde birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Görev sürecimizde amacımız, Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde, partimizin ilkeleri doğrultusunda, ülkemizi parlamenter demokratik sisteme döndürmek, partimizi Demre'de birinci parti yapmak. Şu anda yerel yönetimde Demre'de ittifak dostlarımızla iktidardayız. Bu iktidarımızı büyüterek devam ettireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu bir nöbet değişimi" dedi. Yeni İYİ Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Erol, 43 yaşında, evli ve iki çocuk babası. 
Antalya'nın Demre ilçesinde İYİ Parti ilçe başkanlığında görev değişimi yaşandı. İYİ Parti'nin yeni Demre İlçe Başkanı Hüseyin Erol oldu.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, İYİ Parti İl Disiplin Kurulu tarafından bir yıllığına partiden uzaklaştırıldı. Bunun üzerine tüzük gereği toplanan İYİ Parti Demre İlçe Örgütü, kendi içinde yeni ilçe başkanını seçti. İlçe örgütünün yaptığı seçimde başkanlık için Hüseyin Erol ve Kadriye Matar aday oldu. Seçime İYİ Parti Demre İlçe Örgütü'nün 20 üyesinden 16'sı katıldı. Geçerli olan 16 oyun 9'unu alan Hüseyin Erol, İYİ Parti Demre İlçe Başkanı oldu. Diğer aday Kadriye Matar ise 7 oy aldı.


Yeni İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, "İYİ Parti'nin Demre İlçe Örgütü'nün kurucu ve son dört yıldır yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyorum. 2015 yılında Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde değişimin ana gücü sloganıyla çıktığımız bu yolda partimizde bir görev değişikliği oldu. Kırgınlık, dargınlık yok. Diğer aday olan arkadaşımız Kadriye Matar, partimizin Demre'deki ablası. İlçe yönetiminde birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Görev sürecimizde amacımız, Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde, partimizin ilkeleri doğrultusunda, ülkemizi parlamenter demokratik sisteme döndürmek, partimizi Demre'de birinci parti yapmak. Şu anda yerel yönetimde Demre'de ittifak dostlarımızla iktidardayız. Bu iktidarımızı büyüterek devam ettireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu bir nöbet değişimi" dedi.


Yeni İYİ Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Erol, 43 yaşında, evli ve iki çocuk babası. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.