İYİ Parti Demre’yi kaybediyor mu?

SİYASET 25.12.2019 - 21:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti Demre’yi kaybediyor mu?

İYİ Partili Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya’nın MHP geçmek için görüşmeler yaptığı iddia edildi.

haberimizvar.net- Son yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın adayı olarak Demre’de belediye başkanı seçilen İYİ Partili Okan Kocakaya’nın transfer görüşmeleri son günlerde siyasi kulisleri hareketlendirdi. Kocakaya’nın MHP'ye geçeceği bu konuyla ilgili olarak genel merkez ile arasında MHP’li Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’in arabuculuk yaptığı öğrenildi. TEMİZER NE DİYECEK? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı’nı bırakarak Antalya İl Başkanlığı görevine gelen Yavuz Temizer’in Demre Belediye Başkanı Kocakaya’nın transfer iddialarına karşı nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. OKAN KOCAKAYA KİMDİR? 1981 yılında Demre'de doğdu. İlk ve orta eğitimini Demre'de tamamladıktan sonra, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2006 yılından itibaren Demre'de serbest avukatlık mesleği yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası.  
İYİ Partili Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya’nın MHP geçmek için görüşmeler yaptığı iddia edildi.

haberimizvar.net- Son yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın adayı olarak Demre’de belediye başkanı seçilen İYİ Partili Okan Kocakaya’nın transfer görüşmeleri son günlerde siyasi kulisleri hareketlendirdi. Kocakaya’nın MHP'ye geçeceği bu konuyla ilgili olarak genel merkez ile arasında MHP’li Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’in arabuculuk yaptığı öğrenildi.

TEMİZER NE DİYECEK?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı’nı bırakarak Antalya İl Başkanlığı görevine gelen Yavuz Temizer’in Demre Belediye Başkanı Kocakaya’nın transfer iddialarına karşı nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

OKAN KOCAKAYA KİMDİR?

1981 yılında Demre'de doğdu. İlk ve orta eğitimini Demre'de tamamladıktan sonra, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2006 yılından itibaren Demre'de serbest avukatlık mesleği yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.