İYİ Parti, GİK Üyesi Ayşen Kurt’un adının karıştığı suikast olayı ile çalkalandı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2024 - 14:34, Güncelleme: 20.02.2024 - 15:08
 

İYİ Parti, GİK Üyesi Ayşen Kurt’un adının karıştığı suikast olayı ile çalkalandı

İYİ Parti, GİK Üyesi Ayşen Kurt’un adının karıştığı suikast olayı ile çalkalandı. Parti Sözcüsü Zorlu, "Bunun şahsi bir mesele olduğu kanaatindeyiz" dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Sözcüsü Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, partisinin genel merkezinde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde yaşanan toprak kaymasına değinen Zorlu, yaşananları kimsenin sorumluluk almadığı ve yanlışı üstlenmediği konuşanların cezalandırıldığı ve yine vicdanlarımızın yaralandığı bir felaket olarak değerlendirdi. Zorlu, basın toplantısının sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.   "YARGIYA İNTİKAL ETTİ" İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ayşen Kurt’un adının karıştığı suikast iddialarına da yanıt veren Zorlu, "Yargıya intikal etmiş bir konu. Biz de takip ediyoruz. Soruşturma büyük bir özenle devam ettiriliyor. Bunun şahsi bir mesele olduğu kanaatindeyiz. Önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak somut delillere göre yeniden bir açıklama yapmayı planlarız" ifadelerini kullandı.   SUİKAST GİRİŞİMİNE DAİR.. Sözcü yazarı İsmail Saymaz, eski İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen’in uğradığı silahlı suikast girişimini kaleme aldı. İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ayşen Kurt’un eşi Yahya Kurt’un, Manavgat eski İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'e suikast düzenlettiğini ancak başarısız olduklarını aktaran Saymaz, Kurt çifti ile saldırgan Ahmet Çelik arasındaki pazarlığın detaylarını anlattı. Saymaz bugün yayımlanan "İyi Parti’yi sarsan suikast girişimi" başlıklı yazısında, İYİ Parti GİK üyesi Ayşen Kurt’un Fransa’ya kaçtığını, suikast emrini veren Yahya Kurt’un, azmettirici Ahmet Çelik’in ve tetikçi Selahattin Oğuz’un ise cezaevinde olduğunu aktardı. 
İYİ Parti, GİK Üyesi Ayşen Kurt’un adının karıştığı suikast olayı ile çalkalandı. Parti Sözcüsü Zorlu, "Bunun şahsi bir mesele olduğu kanaatindeyiz" dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Sözcüsü Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, partisinin genel merkezinde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde yaşanan toprak kaymasına değinen Zorlu, yaşananları kimsenin sorumluluk almadığı ve yanlışı üstlenmediği konuşanların cezalandırıldığı ve yine vicdanlarımızın yaralandığı bir felaket olarak değerlendirdi. Zorlu, basın toplantısının sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

"YARGIYA İNTİKAL ETTİ"

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ayşen Kurt’un adının karıştığı suikast iddialarına da yanıt veren Zorlu, "Yargıya intikal etmiş bir konu. Biz de takip ediyoruz. Soruşturma büyük bir özenle devam ettiriliyor. Bunun şahsi bir mesele olduğu kanaatindeyiz. Önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak somut delillere göre yeniden bir açıklama yapmayı planlarız" ifadelerini kullandı.

 

SUİKAST GİRİŞİMİNE DAİR..

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, eski İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen’in uğradığı silahlı suikast girişimini kaleme aldı. İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ayşen Kurt’un eşi Yahya Kurt’un, Manavgat eski İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'e suikast düzenlettiğini ancak başarısız olduklarını aktaran Saymaz, Kurt çifti ile saldırgan Ahmet Çelik arasındaki pazarlığın detaylarını anlattı. Saymaz bugün yayımlanan "İyi Parti’yi sarsan suikast girişimi" başlıklı yazısında, İYİ Parti GİK üyesi Ayşen Kurt’un Fransa’ya kaçtığını, suikast emrini veren Yahya Kurt’un, azmettirici Ahmet Çelik’in ve tetikçi Selahattin Oğuz’un ise cezaevinde olduğunu aktardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.