İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu'ya saldırı

SİYASET 20.08.2021 - 15:35, Güncelleme: 20.08.2021 - 15:35
 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu'ya saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV'de katıldığı programın çıkışında bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

haberimizvar.net- İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV'de İpek Özbey'in sunduğu programa katılarak gündemi yorumladı. Kavuncu, program sonrası Halk TV'den ayrıldığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Halk TV'nin aktardığı habere göre, saldırgan, Kavuncu'ya Bakırköy'deki Halk TV'den çıktığı sırada yanına gelerek, 'Bir şey sorabilir miyim?' dedikten sonra yumruk attı. Kavuncu, saldırı sonrası yere düştü. SALDIRI ANI KAMERADA Buğra Kavuncu'ya yönelik saldırı anı ortaya çıktı. Görüntülerde, şahsın, Buğra Kavuncu'ya yumruk attıktan sonra kaçtığı görülüyor. KAVUNCU: O LAFIN NELERE YOL AÇAĞI DÜŞÜNÜLMELİ Saldırı sonrası Halk TV'de Can Coşkun'un sunduğu Haber Masası programına katılan Buğra Kavuncu, "İpek hanımla yaklaşık bir saat süren bir canlı yayınımız vardı. Alçakça bir saldırı. Kaçtı tabii. Arkadaşlarımız yakalamak için çaba gösterdiler. Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım. Naif bir insanım yapı olarak. Zaman zaman arkadaşlarımız eleştirmiştir. Korumalarım vardı. O korumaları da biz talep etmemiştik. Açıklanmayan bir sebeple de korumalarımız alındı. Yerel seçimlerden sonra. Bunlar daha iyi günleriniz lafının bir Cumhurbaşkanı tarafından söylendikten sonra nelere yol açacağı düşünülmeli" dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise saldırıya ilişkin, "İyi insanları susturamayacaksınız!" paylaşımını yaptı. İYİ İNSANLARI SUSTURAMAYACAKSINIZ! — Meral Akşener (@meral_aksener) August 20, 2021 KILIÇDAROĞLU: MAALESEF SARAY ARTIK BUDUR CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buğra Kavuncu'ya yönelik saldırıya tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz." ifadelerini kullandı. Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz. — Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) August 20, 2021 EKREM İMAMOĞLU'NDAN TEPKİ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Buğra Kavuncu'ya yönelik saldırıya tepki gösterdi. İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı @SBugraKavuncu’ya yönelik yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır" dedi. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı @SBugraKavuncu’ya yönelik yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır. — Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) August 20, 2021
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV'de katıldığı programın çıkışında bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

haberimizvar.net- İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV'de İpek Özbey'in sunduğu programa katılarak gündemi yorumladı. Kavuncu, program sonrası Halk TV'den ayrıldığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Halk TV'nin aktardığı habere göre, saldırgan, Kavuncu'ya Bakırköy'deki Halk TV'den çıktığı sırada yanına gelerek, 'Bir şey sorabilir miyim?' dedikten sonra yumruk attı. Kavuncu, saldırı sonrası yere düştü.

SALDIRI ANI KAMERADA

Buğra Kavuncu'ya yönelik saldırı anı ortaya çıktı. Görüntülerde, şahsın, Buğra Kavuncu'ya yumruk attıktan sonra kaçtığı görülüyor.

KAVUNCU: O LAFIN NELERE YOL AÇAĞI DÜŞÜNÜLMELİ

Saldırı sonrası Halk TV'de Can Coşkun'un sunduğu Haber Masası programına katılan Buğra Kavuncu, "İpek hanımla yaklaşık bir saat süren bir canlı yayınımız vardı. Alçakça bir saldırı. Kaçtı tabii. Arkadaşlarımız yakalamak için çaba gösterdiler. Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım. Naif bir insanım yapı olarak. Zaman zaman arkadaşlarımız eleştirmiştir. Korumalarım vardı. O korumaları da biz talep etmemiştik. Açıklanmayan bir sebeple de korumalarımız alındı. Yerel seçimlerden sonra. Bunlar daha iyi günleriniz lafının bir Cumhurbaşkanı tarafından söylendikten sonra nelere yol açacağı düşünülmeli" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise saldırıya ilişkin, "İyi insanları susturamayacaksınız!" paylaşımını yaptı.

İYİ İNSANLARI SUSTURAMAYACAKSINIZ!

— Meral Akşener (@meral_aksener) August 20, 2021

KILIÇDAROĞLU: MAALESEF SARAY ARTIK BUDUR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buğra Kavuncu'ya yönelik saldırıya tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz." ifadelerini kullandı.

Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) August 20, 2021

EKREM İMAMOĞLU'NDAN TEPKİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Buğra Kavuncu'ya yönelik saldırıya tepki gösterdi.

İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı @SBugraKavuncu’ya yönelik yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır" dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı @SBugraKavuncu’ya yönelik yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır.

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) August 20, 2021

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.