İYİ Parti kurucusu YAKTI, GEÇTİ

SİYASET 16.08.2019 - 12:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti kurucusu YAKTI, GEÇTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in parti kurulma aşamasında yanından hiç ayrılmayan, Antalya ziyaretlerinde ev sahipliği yapan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Milliyetçi Meslek Adamları Birliği Başkanı Musa Ertugan sosyal medyasında öyle bir paylaşım yaptı ki, tıklanma ve yorum rekoru kırdı

Çok anlamlı ve duygu dolu paylaşımda İYİ Parti’nin üst düzey yönetiminde yaşanan gerginlik de gün yüzüne çıktı. Meral Akşener ile birlikte fotoğrafının yer aldığı Ertugan’ın paylaşımına İYİ Partililer, ‘Parti kurucumuz yaktı, geçti’ yorumunu yaptı. İŞTE ERTUNGAN’IN PAYLAŞIMI “Hayallerimiz vardı bizim… Bir hoş içim dolaşıyor dilim yapılanlara karşı çaresizim. Söz erdim bir dosta. Dökemiyorum sözcüklere, tanımlayamıyorum istemlerimi, hıncımı.  Olmasaydı el emeği, alın teri döner miydi bu çark. Hayallerimiz vardı Türk Milliyetçileri’nin iktidarı için,  O sebepten 2015 arandık, inandık uzun bir yola çıktık. Ülkü dolu sohbetlerle zorlu hedefe yürüdük, durmadan. İnanmıştık, inanmış her sesi, her sesleri ile kucakladık. Soğuk kış günlerinde, titreyen ellerle ama sımsıcak gönüllerle donattık tüm ülkemizdeki şehirlerin sokaklarını. Ve saldırılar, vurgunlar yedikçe daha bir sıkı sarıldık birbirimize. Vazgeçmedik... Vazgeçmeyeceğiz... Çünkü biz, Türk Milliyetçileri olarak güçlü ve müreffeh bir Türkiye ve Türk Birliği olarak hayallerimiz var. Ve bu yolda bir hikayemiz var. Emekler var, bu yola baş koyanlar, can koyanlar var. Ve ölüm olursa, bu yolun sonunda. Ardımızdan... Sözünün eriydi, onurluydu. Türk Milliyetçisiydi.  İhanetlere rağmen. Ülküleri için yaşadı, inandıkları için savaştı. 2015- 2019 duruşunu bozmadı. Hiç utanmadı, utandırmadı. İYİ Partili olarak kaldı ve insanı, düşmanın attığı taş değil, dostun attığı gül yaralarmış diye anılanlardan olmayı arzuluyoruz.”    
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in parti kurulma aşamasında yanından hiç ayrılmayan, Antalya ziyaretlerinde ev sahipliği yapan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Milliyetçi Meslek Adamları Birliği Başkanı Musa Ertugan sosyal medyasında öyle bir paylaşım yaptı ki, tıklanma ve yorum rekoru kırdı

Çok anlamlı ve duygu dolu paylaşımda İYİ Parti’nin üst düzey yönetiminde yaşanan gerginlik de gün yüzüne çıktı. Meral Akşener ile birlikte fotoğrafının yer aldığı Ertugan’ın paylaşımına İYİ Partililer, ‘Parti kurucumuz yaktı, geçti’ yorumunu yaptı.

İŞTE ERTUNGAN’IN PAYLAŞIMI

“Hayallerimiz vardı bizim…

Bir hoş içim dolaşıyor dilim yapılanlara karşı çaresizim.

Söz erdim bir dosta.

Dökemiyorum sözcüklere, tanımlayamıyorum istemlerimi, hıncımı. 
Olmasaydı el emeği, alın teri döner miydi bu çark.

Hayallerimiz vardı Türk Milliyetçileri’nin iktidarı için, 
O sebepten 2015 arandık, inandık uzun bir yola çıktık.
Ülkü dolu sohbetlerle zorlu hedefe yürüdük, durmadan.
İnanmıştık, inanmış her sesi, her sesleri ile kucakladık.

Soğuk kış günlerinde, titreyen ellerle ama sımsıcak gönüllerle donattık tüm ülkemizdeki şehirlerin sokaklarını.
Ve saldırılar, vurgunlar yedikçe daha bir sıkı sarıldık birbirimize.

Vazgeçmedik...
Vazgeçmeyeceğiz...
Çünkü biz, Türk Milliyetçileri olarak güçlü ve müreffeh bir Türkiye ve Türk Birliği olarak hayallerimiz var.

Ve bu yolda bir hikayemiz var.

Emekler var, bu yola baş koyanlar, can koyanlar var.
Ve ölüm olursa, bu yolun sonunda.
Ardımızdan...
Sözünün eriydi, onurluydu.
Türk Milliyetçisiydi. 
İhanetlere rağmen.
Ülküleri için yaşadı, inandıkları için savaştı.
2015- 2019 duruşunu bozmadı.

Hiç utanmadı, utandırmadı.
İYİ Partili olarak kaldı ve insanı, düşmanın attığı taş değil, dostun attığı gül yaralarmış diye anılanlardan olmayı arzuluyoruz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.