İyi Parti Manavgat belli oldu

GÜNDEM 16.01.2022 - 11:27, Güncelleme: 16.01.2022 - 11:27
 

İyi Parti Manavgat belli oldu

İyi Parti Manavgat Başkanı Hüseyin Ergen, 2022 yılının ilk olağan yönetim kurulu toplantısını Cuma günü gerçekleştirdi. Toplantıda ilçe divan kurulu ve yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

haberimizvar.net- İyi Parti’nin iktidara emin adımlarla yürüdüğünü ifade eden İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Manavgat’ta birinci parti olmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Ergen, “Manavgat İlçe Başkanlığını şahsıma güvenerek uygun gören yönetim kurulu arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İyi Parti olarak, bizim somut ve net politikalar üretmemiz lazım. Gündelik değişimlere göre değil; aktif ve somut adımlarla hareket etmemiz gerekiyor. Bunun için, ilçe başkanlığımızda mevcut bulunan komisyonları güçlendirerek koordineli bir şekilde politika üreteceğiz. Kısa, orta ve uzun vadeli olarak sınıflandıracağımız ve uygulayacağımız bu politikalarla ilçemizin gündemini belirlemek istiyoruz. En az iki haftada bir çalışmalarımızı basına yönelik kapsamlı açıklama ve raporlar sunarak, Manavgat’taki İYİ Partimizin varlığını güçlü bir temsil yapısıyla, en güçlü şekilde hissettireceğiz” diye konuştu.    İYİ PARTİ MANAVGAT İLÇE DİVAN KURULU 1- BAŞKAN HÜSEYİN ERGEN 2- İLÇE SEKRETERİ AYDIN BARUT 3- TEŞKİLAT BAŞKANI İSA YILDIRIM 4- MALİ İŞLER EKONOMİ MUZAFFER ÇELİKER 5- SİYASİ İŞLER VE TÜRK DÜNYASI POL. DOĞAN EMİN ÖZYURT 6- STK VE YEREL YÖNETİMLER TALAT ENHOŞ 7- TOPLUMSAL POLİTİKALAR GÜNAL TAŞDELEN 8- SEÇİM İŞLERİ VE ADALET POL. AHMET HAKKI BÜLBÜL 9- KADIN POLİTİKALARI ZELİHA FUNDA KOÇ DURMUŞ 10- ÇEVRE DOĞA POLİTİKALARI MERYEM ÖZKAYMAK 11- MİLLİ GÜVENLİK POLİTİKALARI ALPARSLAN ARANMAZ 12- EĞİTİM POLİTİKALARI BEYAZIT BULUT 13- KALKINMA POLİTİKALARI MEHMET ÖZ 14- KÜLTÜR VE TURİZM POLİTİKALARI MUSTAFA OKUMUŞ 15- ULUSLARARASI İLİŞKİLER TUNCER DABAN 16- TARIM POLİTİKALARI LÜTFİ KÜÇÜKOĞLU İYİ PARTİ MANAVGAT YÖNETİM KURULU 1- HÜSEYİN ERGEN 2- AYDIN BARUT 3- TELAT ENHOŞ 4- FATMA KESER 5- GÜNAL TAŞDELEN 6- DOĞUN EMİN ÖZYURT 7- FATMA ÇETİN YILDIZ 8- İSA YILDIRIM 9- MERYEM ÖZKAYMAK 10- DURAN ÖZ 11- HALİM İLKER ÇEVİK 12- CENGİZ ÖZDEMİR 13- MUZAFFER ÇELİKLER 14- AHMET HAKKI BÜLBÜL 15- MEHMET BODUR 16- YAKUP ARIKAN 17- MEHMET ÖZ 18- ZÜFER ÖZ 19- EKREM ŞENOL 20- MUSTAFA EROL 21- LÜTFİ KÜCÜKOĞLU 22- ALPARSLAN ARANMAZ 23- ERHAN AYÇİÇEK 24- BEYAZIT BULUT 25- ALİ YÜKSEL 26- TUNCER DABAN 27- YAŞAR IŞIK 28- MUSTAFA OKUMUŞ 29- RIZA CEYLAN 30- FATİH MASLAK 31- FUNDA ZELİHA KOÇ DURMUŞ 32- LATİFE KARA 33- AYŞE KULA
İyi Parti Manavgat Başkanı Hüseyin Ergen, 2022 yılının ilk olağan yönetim kurulu toplantısını Cuma günü gerçekleştirdi. Toplantıda ilçe divan kurulu ve yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

haberimizvar.net- İyi Parti’nin iktidara emin adımlarla yürüdüğünü ifade eden İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Manavgat’ta birinci parti olmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Ergen, “Manavgat İlçe Başkanlığını şahsıma güvenerek uygun gören yönetim kurulu arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İyi Parti olarak, bizim somut ve net politikalar üretmemiz lazım. Gündelik değişimlere göre değil; aktif ve somut adımlarla hareket etmemiz gerekiyor. Bunun için, ilçe başkanlığımızda mevcut bulunan komisyonları güçlendirerek koordineli bir şekilde politika üreteceğiz. Kısa, orta ve uzun vadeli olarak sınıflandıracağımız ve uygulayacağımız bu politikalarla ilçemizin gündemini belirlemek istiyoruz. En az iki haftada bir çalışmalarımızı basına yönelik kapsamlı açıklama ve raporlar sunarak, Manavgat’taki İYİ Partimizin varlığını güçlü bir temsil yapısıyla, en güçlü şekilde hissettireceğiz” diye konuştu. 

 

İYİ PARTİ MANAVGAT İLÇE DİVAN KURULU

1- BAŞKAN HÜSEYİN ERGEN

2- İLÇE SEKRETERİ AYDIN BARUT

3- TEŞKİLAT BAŞKANI İSA YILDIRIM

4- MALİ İŞLER EKONOMİ MUZAFFER ÇELİKER

5- SİYASİ İŞLER VE TÜRK DÜNYASI POL. DOĞAN EMİN ÖZYURT

6- STK VE YEREL YÖNETİMLER TALAT ENHOŞ

7- TOPLUMSAL POLİTİKALAR GÜNAL TAŞDELEN

8- SEÇİM İŞLERİ VE ADALET POL. AHMET HAKKI BÜLBÜL

9- KADIN POLİTİKALARI ZELİHA FUNDA KOÇ DURMUŞ

10- ÇEVRE DOĞA POLİTİKALARI MERYEM ÖZKAYMAK

11- MİLLİ GÜVENLİK POLİTİKALARI ALPARSLAN ARANMAZ

12- EĞİTİM POLİTİKALARI BEYAZIT BULUT

13- KALKINMA POLİTİKALARI MEHMET ÖZ

14- KÜLTÜR VE TURİZM POLİTİKALARI MUSTAFA OKUMUŞ

15- ULUSLARARASI İLİŞKİLER TUNCER DABAN

16- TARIM POLİTİKALARI LÜTFİ KÜÇÜKOĞLU

İYİ PARTİ MANAVGAT YÖNETİM KURULU

1- HÜSEYİN ERGEN

2- AYDIN BARUT

3- TELAT ENHOŞ

4- FATMA KESER

5- GÜNAL TAŞDELEN

6- DOĞUN EMİN ÖZYURT

7- FATMA ÇETİN YILDIZ

8- İSA YILDIRIM

9- MERYEM ÖZKAYMAK

10- DURAN ÖZ

11- HALİM İLKER ÇEVİK

12- CENGİZ ÖZDEMİR

13- MUZAFFER ÇELİKLER

14- AHMET HAKKI BÜLBÜL

15- MEHMET BODUR

16- YAKUP ARIKAN

17- MEHMET ÖZ

18- ZÜFER ÖZ

19- EKREM ŞENOL

20- MUSTAFA EROL

21- LÜTFİ KÜCÜKOĞLU

22- ALPARSLAN ARANMAZ

23- ERHAN AYÇİÇEK

24- BEYAZIT BULUT

25- ALİ YÜKSEL

26- TUNCER DABAN

27- YAŞAR IŞIK

28- MUSTAFA OKUMUŞ

29- RIZA CEYLAN

30- FATİH MASLAK

31- FUNDA ZELİHA KOÇ DURMUŞ

32- LATİFE KARA

33- AYŞE KULA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.