İyi Parti Manavgat Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına yoğun ilgi

SİYASET 28.04.2023 - 11:16, Güncelleme: 28.04.2023 - 11:16
 

İyi Parti Manavgat Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına yoğun ilgi

İyi Parti, Antalya’nın Manavgat ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Açılış törenine bin kişi katıldı. Törende konuşan İl Başkanı Karacan, “Vicdanların sesi olacağız. Ulaşılabilir olacağız. Çalışkan ve sorunların takipçisi olacağız. Çözüm yolları üreteceğiz ve büyüdükçe küçüleceğiz” dedi.

Haberimizvar - İyi Parti Antalya İl Teşkilatı’nın 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmaları devam ediyor. İyi Parti Antalya İl Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Manavgat Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını törenle yaptı. Açılış törenine İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, İyi Parti Antalya Milletvekili adayları Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan, Durmuş Ali Arslan, Serkan Tekin, partililer ve bine yakın vatandaş katıldı. SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ Törende konuşan İyi Parti İl Başkanı Karacan, “Kıymetli dava arkadaşlarım ve hemşehrilerim, Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışına katılarak bizleri onurlandırdınız şeref verdiniz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Gün bizleri yetiştiren Manavgat’ımıza ve Antalya’mıza borcumuzu ödeme günüdür. Antalya’mızı ve Manavgat’ımızı yakından tanıyor, sorunlarını biliyor, bu sorunları çözüme kavuşturmak için ehil kadrolarımızla bu göreve talip oluyoruz” dedi. KILIÇDAROĞLU’NU 13. CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ Siyasetin ulvi bir görev olduğunu da ifade eden Karacan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben de bunu kendime şiar edinmiş bir siyasetçiyim. Anamız babamız bizi belli mevkilerde olalım diye değil öncelikle iyi bir insan olalım diye dünya getirdiler. Dolayısıyla siyasette bizler hangi mevkide olursak olalım önce iyi bir insan olacağız. Vicdanların sesi olacağız. Ulaşılabilir olacağız. Çalışkan ve sorunların takipçisi olacağız. Çözüm yolları üreteceğiz ve büyüdükçe küçüleceğiz. Siyasi oluşumlar bu düstur ile yol yürüyen; düzgün düşünen insanlar için büyük bir şanstır. Dolayısıyla arkamızda iz bırakabileceğimiz insanlarımızın hayatına dokunup hayır dualarını alabileceğimiz gönüllerini fethedeceğimiz güzel bir fırsatla karşı karşıyayız. Allah’ın izniyle Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’üncü Cumhurbaşkanı, İyi Partimizi de İktidar yapmak için gece gündüz yılmadan yorulmadan çalışacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi başaracağız, başaracağız, başaracağız.”
İyi Parti, Antalya’nın Manavgat ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Açılış törenine bin kişi katıldı. Törende konuşan İl Başkanı Karacan, “Vicdanların sesi olacağız. Ulaşılabilir olacağız. Çalışkan ve sorunların takipçisi olacağız. Çözüm yolları üreteceğiz ve büyüdükçe küçüleceğiz” dedi.

Haberimizvar - İyi Parti Antalya İl Teşkilatı’nın 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmaları devam ediyor. İyi Parti Antalya İl Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Manavgat Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını törenle yaptı. Açılış törenine İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, İyi Parti Antalya Milletvekili adayları Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan, Durmuş Ali Arslan, Serkan Tekin, partililer ve bine yakın vatandaş katıldı.

SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Törende konuşan İyi Parti İl Başkanı Karacan, “Kıymetli dava arkadaşlarım ve hemşehrilerim, Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışına katılarak bizleri onurlandırdınız şeref verdiniz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Gün bizleri yetiştiren Manavgat’ımıza ve Antalya’mıza borcumuzu ödeme günüdür. Antalya’mızı ve Manavgat’ımızı yakından tanıyor, sorunlarını biliyor, bu sorunları çözüme kavuşturmak için ehil kadrolarımızla bu göreve talip oluyoruz” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NU 13. CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ

Siyasetin ulvi bir görev olduğunu da ifade eden Karacan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben de bunu kendime şiar edinmiş bir siyasetçiyim. Anamız babamız bizi belli mevkilerde olalım diye değil öncelikle iyi bir insan olalım diye dünya getirdiler. Dolayısıyla siyasette bizler hangi mevkide olursak olalım önce iyi bir insan olacağız. Vicdanların sesi olacağız. Ulaşılabilir olacağız. Çalışkan ve sorunların takipçisi olacağız. Çözüm yolları üreteceğiz ve büyüdükçe küçüleceğiz. Siyasi oluşumlar bu düstur ile yol yürüyen; düzgün düşünen insanlar için büyük bir şanstır. Dolayısıyla arkamızda iz bırakabileceğimiz insanlarımızın hayatına dokunup hayır dualarını alabileceğimiz gönüllerini fethedeceğimiz güzel bir fırsatla karşı karşıyayız. Allah’ın izniyle Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’üncü Cumhurbaşkanı, İyi Partimizi de İktidar yapmak için gece gündüz yılmadan yorulmadan çalışacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi başaracağız, başaracağız, başaracağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.