İyi Parti Manavgat’tan depremzedelere sağlık hizmeti

GÜNDEM 14.02.2023 - 12:04, Güncelleme: 14.02.2023 - 12:04
 

İyi Parti Manavgat’tan depremzedelere sağlık hizmeti

Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden biri olan Kahramanmaraş depremi sonrasında İyi Parti Manavgat İlçe Başkanlığı, Manavgat bölgesindeki otellere yerleşen depremzedeler için çocuk hastalıkları uzmanları, genel cerrahi uzmanları, kulak burun boğaz, kadın hastalıkları ve doğum, ruh sağlığı alanın da çocuk ergen, yetişkin psikiyatrist ve klinik psikologlarla destek veriyor.

İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, depremden sonra bölgedeki otellere yerleştirilen depremzedelere destek olabilmek için Çocuk hastalıkları uzmanları,  Genel Cerrahi uzmanları, Kulak Burun Boğaz, Kadın Hastalıkları ve Doğum,  Ruh sağlığı alanın da çocuk ergen, yetişkin psikiyatrist ve klinik psikologlarla destek sağlayacaklarını söyledi. Başkan Ergen, “Tarihimizin en büyük felaketlerinden biri olan ve 10 ilde yaşanan büyük yıkımın ardından, bölgemize gelen depremzede vatandaşlarımız için Sağlık Komisyon Başkanlığımız tarafından bir çalışma başlattık. Sağlık Komisyon Başkanımız Op. Dr. Hüseyin Ziyaettin koordinatörlüğünde başlattığımız çalışmalarla deprem sonrasında Çocuk hastalıkları uzmanları,  Genel Cerrahi uzmanları, Kulak Burun Boğaz, Kadın Hastalıkları ve Doğum,  Ruh sağlığı alanın da çocuk ergen, yetişkin psikiyatrist ve klinik psikologlarla destek vermeye çalışacağız” diye konuştu.  Çocuklara moral veriyorlar Manavgat bölgesine gelen depremzede çocuklara moral verebilmek adına etkinlikler düzenlemeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Ergen, “On binlerce insanımızı kaybettiğimiz depremin izlerini, yaralarını sarmak kolay değil. Bu felaketten en fazla etkilenen ise çocuklarımız oluyor. Onları içerisinde bulundukları travmadan bir nebze de olsa kurtarabilmek için Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte seferber olduk. Her gün çocuklarımızın yanında olup, moral olmaya çalışıyoruz. Hatta doğum günlerini kutlayarak, yaşadıkları acıları unutturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden biri olan Kahramanmaraş depremi sonrasında İyi Parti Manavgat İlçe Başkanlığı, Manavgat bölgesindeki otellere yerleşen depremzedeler için çocuk hastalıkları uzmanları, genel cerrahi uzmanları, kulak burun boğaz, kadın hastalıkları ve doğum, ruh sağlığı alanın da çocuk ergen, yetişkin psikiyatrist ve klinik psikologlarla destek veriyor.


İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, depremden sonra bölgedeki otellere yerleştirilen depremzedelere destek olabilmek için Çocuk hastalıkları uzmanları,  Genel Cerrahi uzmanları, Kulak Burun Boğaz, Kadın Hastalıkları ve Doğum,  Ruh sağlığı alanın da çocuk ergen, yetişkin psikiyatrist ve klinik psikologlarla destek sağlayacaklarını söyledi. Başkan Ergen, “Tarihimizin en büyük felaketlerinden biri olan ve 10 ilde yaşanan büyük yıkımın ardından, bölgemize gelen depremzede vatandaşlarımız için Sağlık Komisyon Başkanlığımız tarafından bir çalışma başlattık. Sağlık Komisyon Başkanımız Op. Dr. Hüseyin Ziyaettin koordinatörlüğünde başlattığımız çalışmalarla deprem sonrasında Çocuk hastalıkları uzmanları,  Genel Cerrahi uzmanları, Kulak Burun Boğaz, Kadın Hastalıkları ve Doğum,  Ruh sağlığı alanın da çocuk ergen, yetişkin psikiyatrist ve klinik psikologlarla destek vermeye çalışacağız” diye konuştu. 
Çocuklara moral veriyorlar
Manavgat bölgesine gelen depremzede çocuklara moral verebilmek adına etkinlikler düzenlemeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Ergen, “On binlerce insanımızı kaybettiğimiz depremin izlerini, yaralarını sarmak kolay değil. Bu felaketten en fazla etkilenen ise çocuklarımız oluyor. Onları içerisinde bulundukları travmadan bir nebze de olsa kurtarabilmek için Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte seferber olduk. Her gün çocuklarımızın yanında olup, moral olmaya çalışıyoruz. Hatta doğum günlerini kutlayarak, yaşadıkları acıları unutturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.