İyi Parti Muratpaşa ev ziyaretlerine başlıyor

GÜNDEM 22.02.2022 - 12:27, Güncelleme: 22.02.2022 - 12:27
 

İyi Parti Muratpaşa ev ziyaretlerine başlıyor

İyi Parti Muratpaşa Kadın Politikaları Başkanı Ümran Ölekli, Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu’nun da katıldığı toplantıda, önümüzdeki süreçte kadın üyelerle birlikte ev ziyaretlerine başlayacaklarını söyledi.

haberimizvar.net- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il il, ilçe ilçe esnaf ziyaretleri yapıp sorunları meclise taşırken, Muratpaşa Kadınları ev ziyaretleri ile çalışmalarına hız verecek. İyi Parti Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu’nun da katılımı ile düzenlenen toplantıda konuşan Muratpaşa Kadın Politikaları Başkanı Ümran Ölekli, ev ziyaretlerindeki asıl amaçlarının parti politikalarının ve projelerinin seçmenlere bire bir anlatmak olduğuna dikkat çekti. Başkan Ölekli, “Kadın Politikaları olarak, önümüzdeki süreçte ev ziyaretleri gerçekleştirme kararı aldık. Bu sayede esnaflarımızdan sonra vatandaşlarımızın da sorunlarını tespit edip, onların dertlerine ortak olmayı hedefliyoruz. Ev hanımlarına yönelik projelerimizi anlatacağız” diye konuştu.  DAMATOĞLU: KADIN ELİ DEĞECEK  Toplantıda konuşan İyi Parti Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu, “İktidara emin adımlarla yürüyen partimizin kadınlara verdiği önem ortada. Bu sebeple önümüzdeki süreçte ev ziyaretleri gerçekleştirerek, projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Düzenlediğimiz toplantıda da ev ziyaretlerinde dikkat edeceğimiz hususları değerlendirdik. Ülkemizin içerisine sürüklendiği çıkmazdan kurtuluşun tek adresi İyi Parti’dir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e olan güven tamdır. Biz de kadınlar olarak üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” dedi.
İyi Parti Muratpaşa Kadın Politikaları Başkanı Ümran Ölekli, Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu’nun da katıldığı toplantıda, önümüzdeki süreçte kadın üyelerle birlikte ev ziyaretlerine başlayacaklarını söyledi.

haberimizvar.net- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il il, ilçe ilçe esnaf ziyaretleri yapıp sorunları meclise taşırken, Muratpaşa Kadınları ev ziyaretleri ile çalışmalarına hız verecek. İyi Parti Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu’nun da katılımı ile düzenlenen toplantıda konuşan Muratpaşa Kadın Politikaları Başkanı Ümran Ölekli, ev ziyaretlerindeki asıl amaçlarının parti politikalarının ve projelerinin seçmenlere bire bir anlatmak olduğuna dikkat çekti. Başkan Ölekli, “Kadın Politikaları olarak, önümüzdeki süreçte ev ziyaretleri gerçekleştirme kararı aldık. Bu sayede esnaflarımızdan sonra vatandaşlarımızın da sorunlarını tespit edip, onların dertlerine ortak olmayı hedefliyoruz. Ev hanımlarına yönelik projelerimizi anlatacağız” diye konuştu.

 DAMATOĞLU: KADIN ELİ DEĞECEK

 Toplantıda konuşan İyi Parti Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu, “İktidara emin adımlarla yürüyen partimizin kadınlara verdiği önem ortada. Bu sebeple önümüzdeki süreçte ev ziyaretleri gerçekleştirerek, projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Düzenlediğimiz toplantıda da ev ziyaretlerinde dikkat edeceğimiz hususları değerlendirdik. Ülkemizin içerisine sürüklendiği çıkmazdan kurtuluşun tek adresi İyi Parti’dir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e olan güven tamdır. Biz de kadınlar olarak üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.