İYİ Parti Muratpaşa'da şok istifalar

SİYASET 22.02.2024 - 17:46, Güncelleme: 22.02.2024 - 18:17
 

İYİ Parti Muratpaşa'da şok istifalar

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın listelere müdahale etmesine tepki olarak istifa etti.

haberimizvar.net- İYİ Parti'de şok istifalar.. İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın belediye meclis üyesi adayları listesine müdahale etmesi üzerine istifa kararı aldı. İYİ Parti'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın listelere müdahale etmesiyle yaşanan sıkıntı, konunun bir kaç kez genel merkeze de iletilmesine rağmen giderilemeyince Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi yaptıkları toplantı sonunda toplu olarak istifa kararı aldı.
İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın listelere müdahale etmesine tepki olarak istifa etti.

haberimizvar.net- İYİ Parti'de şok istifalar.. İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın belediye meclis üyesi adayları listesine müdahale etmesi üzerine istifa kararı aldı.

İYİ Parti'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın listelere müdahale etmesiyle yaşanan sıkıntı, konunun bir kaç kez genel merkeze de iletilmesine rağmen giderilemeyince Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi yaptıkları toplantı sonunda toplu olarak istifa kararı aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.