İyi Parti Muratpaşa’dan aşure etkinliği

GÜNDEM 19.08.2022 - 13:08, Güncelleme: 19.08.2022 - 13:08
 

İyi Parti Muratpaşa’dan aşure etkinliği

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Muharrem Ayı nedeniyle Üç Kapılar’da vatandaşlarla bir araya gelip, aşure etkinliği gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Muharrem Ayı’nın birliği, beraberliği, bereketi ve bir arada olmayı öğütleyen bir ay olduğunu ifade eden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Aşure geleneğini devam ettirmemiz gerekiyor. Aşure uygulamasına baktığımızda insanlar komşularıyla diyalog kuruyorlar, pişirdikleri aşureleri dağıtıyorlar. Bu vesileyle komşuluk, yardımlaşma ve kardeşlik ilişkileri gelişiyor. Bunların hepsi güzel hasletlerdir. Bizde bugün Muratpaşalı hemşehrilerimizle aşure paylaşmak üzere bir araya geldik. Aşure paylaşmak, paylaştıkça artmak, çoğalmak demektir. Geleneklerimizin bize yüklediği sorumluluklar var. Aşure, bir arada yaşamanın, güçlü bir şekilde hür ve beraber yaşamanın ve çeşitliliğin üzerine vurgu yapıyor. Bizler de Muratpaşamızda birlik ve beraberlik içinde yaşayalım mesajını vermek istedik” diye konuştu.  Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Aşure etkinliğine, İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Kurucular Kurulu Üyeleri Mesut Yılmaz, Musta Ertugan, Başak Karataş, Siyasi İşler Başkanı Sedat Odabaş, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Önder Bilgin, Kent Tarihi Tanıtım Daire Başkanı İsmail Oskay, Kepez İlçe Başkanı Mesut Yıldırımlar, Güneşin Kadınları Kooperatifi Başkanı Şükriye Karaben, Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Hazar, Leyla Liman Oruç, Korkuteli Belediye Meclis Üyesi İrfan Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Muharrem Ayı nedeniyle Üç Kapılar’da vatandaşlarla bir araya gelip, aşure etkinliği gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Muharrem Ayı’nın birliği, beraberliği, bereketi ve bir arada olmayı öğütleyen bir ay olduğunu ifade eden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Aşure geleneğini devam ettirmemiz gerekiyor. Aşure uygulamasına baktığımızda insanlar komşularıyla diyalog kuruyorlar, pişirdikleri aşureleri dağıtıyorlar. Bu vesileyle komşuluk, yardımlaşma ve kardeşlik ilişkileri gelişiyor. Bunların hepsi güzel hasletlerdir. Bizde bugün Muratpaşalı hemşehrilerimizle aşure paylaşmak üzere bir araya geldik. Aşure paylaşmak, paylaştıkça artmak, çoğalmak demektir. Geleneklerimizin bize yüklediği sorumluluklar var. Aşure, bir arada yaşamanın, güçlü bir şekilde hür ve beraber yaşamanın ve çeşitliliğin üzerine vurgu yapıyor. Bizler de Muratpaşamızda birlik ve beraberlik içinde yaşayalım mesajını vermek istedik” diye konuştu. 
Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Aşure etkinliğine, İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Kurucular Kurulu Üyeleri Mesut Yılmaz, Musta Ertugan, Başak Karataş, Siyasi İşler Başkanı Sedat Odabaş, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Önder Bilgin, Kent Tarihi Tanıtım Daire Başkanı İsmail Oskay, Kepez İlçe Başkanı Mesut Yıldırımlar, Güneşin Kadınları Kooperatifi Başkanı Şükriye Karaben, Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Hazar, Leyla Liman Oruç, Korkuteli Belediye Meclis Üyesi İrfan Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.