İYİ Parti seçime başkansız girecek

SİYASET 08.12.2023 - 12:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 12:29
 

İYİ Parti seçime başkansız girecek

CHP'nin işbirliği teklifini reddeden İYİ Parti'den kopmalar devam ediyor. Antalya'da 2 belediye belediyede iktidar olan İYİ Parti, yerel seçimlere belediye başkanı avantajı ile girme şansını da kaybetmek üzere.

haberimizvar.net- İYİ Parti'nin Antalya'da yerel seçimlere belediye avantajı ile girme şansını yitirmek üzere. CHP'nin yerel seçimlerde işbirliği teklifini reddetmesi ile teşkilat tabanında yoğun tepki gören İYİ Parti'de İl eski Başkanı Ahmet Aydın ile Aksu Belediye Meclisi Üyesi Nevzat Akcan istifa etmişlerdi. Antalya'da hızla kan kaybeden İYİ Parti'yi yerel seçimlere belediyesiz girme tehlikesi bekliyor. İYİ Parti'nin Antalya'daki 2 belediyesinin başkanı partileriyle yollarını ayırıp, CHP'ye geçme hazırlığı içinde. Elmalı Belediyle Başkanı Halil Öztürk ile Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz'in İYİ Parti ile yollarını ayırıp, CHP'ye katılarak yeni partilerinden belediyle başkan adayı olmaları bekleniyor. Öte yandan İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nun(GİK)CHP'nin yerel seçimlerde işbirliği teklifini kabul etmeyerek, seçimlere kendi adayları ile girme kararından olumsuz etkilenen parti tabanında huzursuzluk yarattığı, yeni istifaların beklendiği, partililerin önemli bir bölümünün seçimde CHP adaylarının desteklenmesi görüşünde oldukları bildiriliyor.
CHP'nin işbirliği teklifini reddeden İYİ Parti'den kopmalar devam ediyor. Antalya'da 2 belediye belediyede iktidar olan İYİ Parti, yerel seçimlere belediye başkanı avantajı ile girme şansını da kaybetmek üzere.

haberimizvar.net- İYİ Parti'nin Antalya'da yerel seçimlere belediye avantajı ile girme şansını yitirmek üzere. CHP'nin yerel seçimlerde işbirliği teklifini reddetmesi ile teşkilat tabanında yoğun tepki gören İYİ Parti'de İl eski Başkanı Ahmet Aydın ile Aksu Belediye Meclisi Üyesi Nevzat Akcan istifa etmişlerdi. Antalya'da hızla kan kaybeden İYİ Parti'yi yerel seçimlere belediyesiz girme tehlikesi bekliyor.

İYİ Parti'nin Antalya'daki 2 belediyesinin başkanı partileriyle yollarını ayırıp, CHP'ye geçme hazırlığı içinde. Elmalı Belediyle Başkanı Halil Öztürk ile Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz'in

İYİ Parti ile yollarını ayırıp, CHP'ye katılarak yeni partilerinden belediyle başkan adayı olmaları bekleniyor. Öte yandan İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nun(GİK)CHP'nin yerel seçimlerde işbirliği teklifini kabul etmeyerek, seçimlere kendi adayları ile girme kararından olumsuz etkilenen parti tabanında huzursuzluk yarattığı, yeni istifaların beklendiği, partililerin önemli bir bölümünün seçimde CHP adaylarının desteklenmesi görüşünde oldukları bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.