İYİ Parti’de bayramlaşma

SİYASET 02.07.2023 - 13:21, Güncelleme: 02.07.2023 - 13:21
 

İYİ Parti’de bayramlaşma

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nda Kurban Bayramı’nın son günü bayramlaşma töreni düzenlendi.

haberimizvar.net- Bayramlaşma törenine İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, İYİ Parti GİK Üyesi Ayşen Kurt, ilçe başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı. İYİ Parti Antalya milletvekillerinden Uğur Poyraz cenaze dolayısıyla Aykut Kaya ise sağlık sorunları nedeniyle partililerle bayramlaşamadı.  Bayramlaşma töreninde konuşan İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan, yerel seçimler noktasında İYİ Parti’nin tek başına seçime girecek şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.  BİRLİKTELİK VURGUSU Konuşmasına Kurban Bayramı’nı kutlayarak başlayan İYİ Parti İl Başkanı Karacan, sözlerine birlik ve beraberlik vurgusuyla devam etti. Karacan, “Vatandaşla seçmenle küsmek olmaz. Sonuçlar ne olursa olsun doğruyu bulmak ve anlatmak zorundayız. Önümüzde bir yerel seçim var. Genel seçimde yaşamış olduklarımızı yerel seçimlerde yaşamak istemiyoruz. Küslükleri ve kırgınlıkları ortadan kaldırarak, birlik-beraberliğin en güzel yaşandığı bayramları vesile kılarak kucaklaşma zamanı. Bugün de bu uğurda hep birlikte buradayız ve İYİ’ler ailesinin daha da büyümesini sağlayacağız. Bizim küstürecek ve kıracak hiçbir arkadaşımız yok. Tüm arkadaşlarımızla hepsiyle yeniden kucaklaşmak zorundayız” dedi.    YEREL SEÇİM MESAJI Yerel seçimler üzerinden konuşmasını sürdüren İl Başkanı Karacan, “Önümüzdeki yerel seçimlerde en ‘İYİ’ adaylarla en başarılı sonuçları almak bizim boynumuzun borcudur. Doğruyu anlatacağız, gerçeği göstereceğiz, projelerimizi ortaya koyacağız ve başaracağız. Bir önceki seçimlere ittifak halinde girdik ama arzu edilen bir hizmet üretimi gerçekleşmedi. İYİ Parti bir sonraki yerel seçime tek başına girecek gibi hazırlamaktadır ve hazırlanacaktır. Ülke ve Antalya menfaatleri için bir ittifak kurulacaksa da o doğrultuda bir çalışma yürütülecektir. Yarın ne getirir ona bakar, genel merkezimizin ışığında bu konuyu bir sonuca bağlarız” ifadelerine yer verdi.    
İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nda Kurban Bayramı’nın son günü bayramlaşma töreni düzenlendi.

haberimizvar.net- Bayramlaşma törenine İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, İYİ Parti GİK Üyesi Ayşen Kurt, ilçe başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı. İYİ Parti Antalya milletvekillerinden Uğur Poyraz cenaze dolayısıyla Aykut Kaya ise sağlık sorunları nedeniyle partililerle bayramlaşamadı.  Bayramlaşma töreninde konuşan İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan, yerel seçimler noktasında İYİ Parti’nin tek başına seçime girecek şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi. 

BİRLİKTELİK VURGUSU

Konuşmasına Kurban Bayramı’nı kutlayarak başlayan İYİ Parti İl Başkanı Karacan, sözlerine birlik ve beraberlik vurgusuyla devam etti. Karacan, “Vatandaşla seçmenle küsmek olmaz. Sonuçlar ne olursa olsun doğruyu bulmak ve anlatmak zorundayız. Önümüzde bir yerel seçim var. Genel seçimde yaşamış olduklarımızı yerel seçimlerde yaşamak istemiyoruz. Küslükleri ve kırgınlıkları ortadan kaldırarak, birlik-beraberliğin en güzel yaşandığı bayramları vesile kılarak kucaklaşma zamanı. Bugün de bu uğurda hep birlikte buradayız ve İYİ’ler ailesinin daha da büyümesini sağlayacağız. Bizim küstürecek ve kıracak hiçbir arkadaşımız yok. Tüm arkadaşlarımızla hepsiyle yeniden kucaklaşmak zorundayız” dedi.   

YEREL SEÇİM MESAJI

Yerel seçimler üzerinden konuşmasını sürdüren İl Başkanı Karacan, “Önümüzdeki yerel seçimlerde en ‘İYİ’ adaylarla en başarılı sonuçları almak bizim boynumuzun borcudur. Doğruyu anlatacağız, gerçeği göstereceğiz, projelerimizi ortaya koyacağız ve başaracağız. Bir önceki seçimlere ittifak halinde girdik ama arzu edilen bir hizmet üretimi gerçekleşmedi. İYİ Parti bir sonraki yerel seçime tek başına girecek gibi hazırlamaktadır ve hazırlanacaktır. Ülke ve Antalya menfaatleri için bir ittifak kurulacaksa da o doğrultuda bir çalışma yürütülecektir. Yarın ne getirir ona bakar, genel merkezimizin ışığında bu konuyu bir sonuca bağlarız” ifadelerine yer verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.