İYİ Parti’de bir istifa daha: Buraya kadar!

SİYASET 18.02.2024 - 12:41, Güncelleme: 18.02.2024 - 12:41
 

İYİ Parti’de bir istifa daha: Buraya kadar!

İyi Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Hazar Partisi’nden “Buraya kadar” diyerek istifa etti

haberimizvar.net- 14-28 Mayıs seçimleri sonrası ardı ardına gelen istifalarla adeta dağılma sürecine yaşayan İYİ Parti’de ‘ip’ler kopmaya devam ediyor. İYİ Parti’nin kan kaybının en fazla yaşandığı Antalya teşkilatından bir istifa daha geldi.  İyi Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Hazar Partisi’nden istifa etti. Hazar yaptığı yazılı bir açıklamayla istifasını duyurdu. Mustafa Hazar’ın istifasını duyurduğu metinde şunları kaydetti: “Buraya kadar! Üzüldük, kırıldık, ama sonuna kadar mücadele etmek istedik, olmuyor, oldurmuyorlar, tabanın sesine kulak vermiyor yok sayıyorlar. Genel merkezin yanlış tutumu, İl başkanının kifayetsizliği ve dirayetsizliği, İlçe başkanının yetkisizliği meclis üyeliği makamının   görev yapma yeri değilde ticarethane olarak görülmesi ve daha onlarca sebep bu sonu hazırladı. Bu yaşananlar karşısında bir şey yokmuş, hiç bir şey olmamış gibi '' mış, muş'' demeyi kendime yakıştıramadım. İlçe yönetiminde ki ve gönüllü arkadaşlarımızın büyük fedakarlıklarla gece, gündüz demeden yapmış olduğu üye kayıtlarının gelinen noktada sabun köpüğü gibi dağılması esnasında genel merkezin ve il yönetiminin engelleme yolunda hiçbir çaba sarfetmemesi ve ayrılanlara birer düşman muamelesi yapmaları dikkatlerden açmamıştır. Az olsun, bizim olsun! düşüncesi oluşmuştur. Heyecanımız bitti, hayallerimiz yıkıldı, üzüldük, incindik.. Bu nedenler ve sayamadığım daha bir çok nedenden dolayı Muratpaşa İlçe kurucu başkan yardımcılığı ile başladığım, Muratpaşa belediyesi meclis üyesi olarak devam ettiğim İyi parti üyeliğinden istifa ediyorum. Ne diyeyim '' TANRI TÜRKÜ KORUSUN'' Saygılarımla. Mustafa Hazar   Not:Muhalefetin tümünden bir cacık olmaz. Bu ülke 2.bir ATATÜRK bekliyor..”
İyi Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Hazar Partisi’nden “Buraya kadar” diyerek istifa etti

haberimizvar.net- 14-28 Mayıs seçimleri sonrası ardı ardına gelen istifalarla adeta dağılma sürecine yaşayan İYİ Parti’de ‘ip’ler kopmaya devam ediyor. İYİ Parti’nin kan kaybının en fazla yaşandığı Antalya teşkilatından bir istifa daha geldi.   İyi Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Hazar Partisi’nden istifa etti. Hazar yaptığı yazılı bir açıklamayla istifasını duyurdu.

Mustafa Hazar’ın istifasını duyurduğu metinde şunları kaydetti:

“Buraya kadar!

Üzüldük, kırıldık, ama sonuna kadar mücadele etmek istedik, olmuyor, oldurmuyorlar, tabanın sesine kulak vermiyor yok sayıyorlar.

Genel merkezin yanlış tutumu, İl başkanının kifayetsizliği ve dirayetsizliği, İlçe başkanının yetkisizliği meclis üyeliği makamının   görev yapma yeri değilde ticarethane olarak görülmesi ve daha onlarca sebep bu sonu hazırladı.

Bu yaşananlar karşısında bir şey yokmuş, hiç bir şey olmamış gibi '' mış, muş'' demeyi kendime yakıştıramadım. İlçe yönetiminde ki ve gönüllü arkadaşlarımızın büyük fedakarlıklarla gece, gündüz demeden yapmış olduğu üye kayıtlarının gelinen noktada sabun köpüğü gibi dağılması esnasında genel merkezin ve il yönetiminin engelleme yolunda hiçbir çaba sarfetmemesi ve ayrılanlara birer düşman muamelesi yapmaları dikkatlerden açmamıştır. Az olsun, bizim olsun! düşüncesi oluşmuştur.

Heyecanımız bitti, hayallerimiz yıkıldı, üzüldük, incindik..

Bu nedenler ve sayamadığım daha bir çok nedenden dolayı Muratpaşa İlçe kurucu başkan yardımcılığı ile başladığım, Muratpaşa belediyesi meclis üyesi olarak devam ettiğim İyi parti üyeliğinden istifa ediyorum.

Ne diyeyim '' TANRI TÜRKÜ KORUSUN''

Saygılarımla.

Mustafa Hazar

 

Not:Muhalefetin tümünden bir cacık olmaz. Bu ülke 2.bir ATATÜRK bekliyor..”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.