İYİ Parti’de deprem nöbeti

GÜNDEM 25.01.2020 - 14:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti’de deprem nöbeti

Elazığ’da yaşanan depremin ardından İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı kriz masası oluşturdu. İl Başkanı Temizer, memleketi olan deprem bölgesine yardımları ulaştırmak için yola çıktı.

haberimizvar.net İyi Parti Antalya İl Başkanlığı Elazığ’da yaşanan depremin ardından 24 saat açık kalacağını açıkladı. Kriz masası oluşturan İl Başkanı Yavuz Temizer, 4 kamyon gıda yardımının bir an önce toplanmasını sağladı. Demre’den gelen gıda tırı ile birlikte memleketi Elazığ’a yola çıkan Temizer, depremzedelere yardımları ulaştıracak. TOKER VE GÜLGEN DEVREDE İyi Parti Teşkilat Başkanı Neşe Toker ve İl Başkan Yardımcısı Enver Gülgen, kriz masasını yönetmeye başladı. Gelecek yardım ve destekleri koordinasyonunu sağlayan Gülgen ve Toker, ihtiyaç durumlarına göre İl Başkanı Temizer’in Elazığ’daki durumu değerlendirmeleriyle gerçek anlamda depremzedelerin ihtiyaçlarının belirlenmesini sağlayacak. BAĞIŞ ÇAĞRISI İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı da yayınladığı mesajda, “Elazığ’da meydana gelen deprem hepimizin yüreğine ateş düşürdü. İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı olarak Elazığ’a yardım eli uzatıyoruz. Gıda, sebze ve meyve yardımları için belediyelerimizce organizasyon yapılmış olup araçlar yola çıkacaktır. Giysi, çadır, battaniye ve ayni yardımlar için ise İl Başkanlığı binamız sabaha kadar açık tutulacak ve yardımlar burada toplanacaktır. Gereken hassasiyeti göstermeniz önemli rica olunur. Geçmiş olsun Elazığ, geçmiş olsun Türkiyem” ifadeleri kullanıldı. GENEL MERKEZ DE AÇIK Öte yandan, İyi Parti Genel Merkezi’nde depremle ilgili olarak acil koordinasyon masası oluşturdu. Partinin resmi sosyal medya hesabından da şu duyuru yapıldı: “İYİ Parti Genel Merkezi'nde, il ve ilçe başkanlıklarında toplanacak yardımların deprem bölgesine ulaştırılmasına ilişkin acil koordinasyon masası oluşturulmuştur. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız 0312 408 08 45 numaralı hattan bize ulaşabilirler.” 
Elazığ’da yaşanan depremin ardından İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı kriz masası oluşturdu. İl Başkanı Temizer, memleketi olan deprem bölgesine yardımları ulaştırmak için yola çıktı.

haberimizvar.net İyi Parti Antalya İl Başkanlığı Elazığ’da yaşanan depremin ardından 24 saat açık kalacağını açıkladı. Kriz masası oluşturan İl Başkanı Yavuz Temizer, 4 kamyon gıda yardımının bir an önce toplanmasını sağladı. Demre’den gelen gıda tırı ile birlikte memleketi Elazığ’a yola çıkan Temizer, depremzedelere yardımları ulaştıracak.

TOKER VE GÜLGEN DEVREDE

İyi Parti Teşkilat Başkanı Neşe Toker ve İl Başkan Yardımcısı Enver Gülgen, kriz masasını yönetmeye başladı. Gelecek yardım ve destekleri koordinasyonunu sağlayan Gülgen ve Toker, ihtiyaç durumlarına göre İl Başkanı Temizer’in Elazığ’daki durumu değerlendirmeleriyle gerçek anlamda depremzedelerin ihtiyaçlarının belirlenmesini sağlayacak.

BAĞIŞ ÇAĞRISI

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı da yayınladığı mesajda, “Elazığ’da meydana gelen deprem hepimizin yüreğine ateş düşürdü. İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı olarak Elazığ’a yardım eli uzatıyoruz. Gıda, sebze ve meyve yardımları için belediyelerimizce organizasyon yapılmış olup araçlar yola çıkacaktır. Giysi, çadır, battaniye ve ayni yardımlar için ise İl Başkanlığı binamız sabaha kadar açık tutulacak ve yardımlar burada toplanacaktır. Gereken hassasiyeti göstermeniz önemli rica olunur. Geçmiş olsun Elazığ, geçmiş olsun Türkiyem” ifadeleri kullanıldı.

GENEL MERKEZ DE AÇIK

Öte yandan, İyi Parti Genel Merkezi’nde depremle ilgili olarak acil koordinasyon masası oluşturdu. Partinin resmi sosyal medya hesabından da şu duyuru yapıldı: “İYİ Parti Genel Merkezi'nde, il ve ilçe başkanlıklarında toplanacak yardımların deprem bölgesine ulaştırılmasına ilişkin acil koordinasyon masası oluşturulmuştur. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız 0312 408 08 45 numaralı hattan bize ulaşabilirler.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.