İYİ Parti'de istifa rüzgarı

SİYASET 25.02.2024 - 15:21, Güncelleme: 25.02.2024 - 15:21
 

İYİ Parti'de istifa rüzgarı

İYİ Parti Antalya Teşkilatı'nda istifaların ardı arkası kesilmiyor. Son istifa haberi de Barış Ayan'dan geldi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Barış Ayan'dan sürpriz istifa. Barış Ayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, son günlerde yaşanan gelişmeler üzerine parti yönetimi tarafından kendisine Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adaylığı tebliğ edildiğini, ancak Muratpaşa da yaşanan istifalar nedeniyle meclis üyeliği görevinden istifa ettiğini  belirterek şu ifadelere yer verdi: "Parti yönetimi Muratpaşa belediye meclis üyeliği için kapılar açılsada  Muratpaşa  sevdam yüzünden kendilerine teşekkür ediyor, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde Muratpaşa'da yaşanan bütün bu olumsuzlukların biteceğine olan inancımla partim adına mücadele etmeye devam edeceğim.
İYİ Parti Antalya Teşkilatı'nda istifaların ardı arkası kesilmiyor. Son istifa haberi de Barış Ayan'dan geldi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Barış Ayan'dan sürpriz istifa. Barış Ayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, son günlerde yaşanan gelişmeler üzerine parti yönetimi tarafından kendisine Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adaylığı tebliğ edildiğini, ancak Muratpaşa da yaşanan istifalar nedeniyle meclis üyeliği görevinden istifa ettiğini  belirterek şu ifadelere yer verdi: "Parti yönetimi Muratpaşa belediye meclis üyeliği için kapılar açılsada  Muratpaşa  sevdam yüzünden kendilerine teşekkür ediyor, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde Muratpaşa'da yaşanan bütün bu olumsuzlukların biteceğine olan inancımla partim adına mücadele etmeye devam edeceğim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.