İYİ Parti’de Sağır krizi

SİYASET 24.09.2019 - 14:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti’de Sağır krizi

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nın ‘büyük buluşma’ toplantısında Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç’in kurucu il başkanı Nizamettin Sağır’a yönelik suçlamaları tartışma yarattı. Bazı partililer salonu terk etti

haberimizvar.net İYİ Parti İl Başkanlığı’nın dün AKM’de düzenlediği ‘Büyük Antalya Buluşması’na kurucu il başkanı Nizamettin Sağır tartışması damga vurdu. İYİ Partili Demre ve Elmalı belediyelerinin de desteğiyle katılımın yoğun olduğu toplantıda Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç’in Nizamettin Sağır’ı eleştirmesi tartışma yarattı. Sağır’ın kurucu il başkanı olmasına rağmen parti üyesi olarak kaydedilmediği açıklamasına cevap veren Gönenç, “Muratpaşa’nın kurucu ilçe başkanı Tahir Erdem kendisini üye yapmadı, ben yaptım” diyerek üyelik kayıt belgesini gösterdi.  MİLLETVEKİLLERİ KATILMADI Gönenç’ten sonra İl Başkanı Ahmet Aydın konuştu ve plaket törenine geçildi. Törende de Nizamettin Sağır’ın orada olmadığı bilindiği halde plaket vermesi için adı okundu. Törene katılmayanların yerine vekaleten başka bir İYİ Parti yöneticisine plaket verdirilirken Sağır’ın isminin okunması ve onun yerine başkasına plaket verdirilmemesi bazı partililerin tepkisini çekti. Duruma tepki göstererek salondan ayrılan partililer olduğu belirtilirken, tartışmaların dışarıda da sürdüğü aktarıldı. İYİ Parti il başkanlığının düzenlediği ‘büyük buluşma’ya Antalya milletvekilleri ile Demre ve Elmalı belediye başkanlarının katılmaması da dikkat çekti.
İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nın ‘büyük buluşma’ toplantısında Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç’in kurucu il başkanı Nizamettin Sağır’a yönelik suçlamaları tartışma yarattı. Bazı partililer salonu terk etti

haberimizvar.net İYİ Parti İl Başkanlığı’nın dün AKM’de düzenlediği ‘Büyük Antalya Buluşması’na kurucu il başkanı Nizamettin Sağır tartışması damga vurdu. İYİ Partili Demre ve Elmalı belediyelerinin de desteğiyle katılımın yoğun olduğu toplantıda Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç’in Nizamettin Sağır’ı eleştirmesi tartışma yarattı. Sağır’ın kurucu il başkanı olmasına rağmen parti üyesi olarak kaydedilmediği açıklamasına cevap veren Gönenç, “Muratpaşa’nın kurucu ilçe başkanı Tahir Erdem kendisini üye yapmadı, ben yaptım” diyerek üyelik kayıt belgesini gösterdi. 

MİLLETVEKİLLERİ KATILMADI

Gönenç’ten sonra İl Başkanı Ahmet Aydın konuştu ve plaket törenine geçildi. Törende de Nizamettin Sağır’ın orada olmadığı bilindiği halde plaket vermesi için adı okundu. Törene katılmayanların yerine vekaleten başka bir İYİ Parti yöneticisine plaket verdirilirken Sağır’ın isminin okunması ve onun yerine başkasına plaket verdirilmemesi bazı partililerin tepkisini çekti. Duruma tepki göstererek salondan ayrılan partililer olduğu belirtilirken, tartışmaların dışarıda da sürdüğü aktarıldı. İYİ Parti il başkanlığının düzenlediği ‘büyük buluşma’ya Antalya milletvekilleri ile Demre ve Elmalı belediye başkanlarının katılmaması da dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.