İYİ Parti’de torpil aranıyor

GÜNDEM 19.09.2019 - 18:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti’de torpil aranıyor

İYİ Parti Muratpaşa teşkilatına bir yıl önce üyelik başvurusu yaptığı halde halen kabul edilmediğini söyleyen Avukat Salih Ezer, “Bir torpil yapıp beni üye yazdıracak arkadaş arıyorum” dedi. Ezer’in bu sözleri üzerine üyelik tartışmaları yeniden alevlendi.

HABERİMİZ VAR – Sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Antalya’da avukatlık yapan Salih Ezer, İYİ Parti’ye üye yapılmadığını belirterek, bunun için bir ‘torpil’ aradığını açıkladı. İYİ Parti Muratpaşa ilçe teşkilatına üyelik evraklarını doldurarak bir yıl önce başvurduğunu söyleyen Salih Ezer, “Bu zamana kadar kabul edilmemiş. Bir torpil yapıp beni de üye yazdıracak arkadaş arıyorum. Varsa acil bildirsin” ifadelerini kullandı. ÖNCE ÖN KAYITLARI ÜYE YAPIN Salih Ezer’e, “Kepez’e gelin, kaydınızı yaparız” denilmesi üzerine tartışmaya katılan İYİ Parti Kepez kurucu ilçe başkanı Hayri Tolga Motorcu da, “Bizim zamanımızda 193 kişinin kararı alındı defterde, genel merkeze de gitti. O zaman kural öyleydi. 526 üye ön kaydını da devrettim ve ben bile hala üye değilim. Diyelim genel merkez yoğundu o zaman yapamadılar; şimdi kampanya var ve artık ilçeden direk üye girişi oluyor. Kaç resmi üyeniz var da Kepez’de yaparız diyorsunuz? Önce kararı alınanları ve devrettiğim ön kayıtları bir üye yapın” dedi. ‘KAPINIZIN ÖNÜNÜ TEMİZLEYİN’ İYİ Parti Muratpaşa teşkilatının ilk ilçe başkanı Tahir Erdem’in milletvekili aday adayı olması sürecinde bir aksaklık olduğunu ve o süreçte üyelik formlarının yürürlüğe giremediğini söyleyen Mustafa Uyan ise, “Kurucu il yönetim kurulu üyesi olduğum halde benim ve birçok arkadaşımın üyeliği Ocak ve Mart ayı gibi faal oldu. Salih Ezer haklı bir serzenişte bulunmuş. Hem de dağlar kadar haklı, ama lütfen bu konu üzerinden İYİ Parti ve teşkilatlarını küçük düşürücü cümleler kurmayalım. Eğer kuracak olan varsa da halen üye oldukları partilerinin kapılarının önlerini temizlesinler gelsinler, ondan sonra İYİ Parti’ye laf etsinler” dedi. ‘İLÇEMİZİN KAPISI HERKESE AÇIK’ Salih Ezer’in paylaşımına yorum yapan İYİ Parti Muratpaşa ilçe yöneticisi Tülay Özdek, “İYİ Parti Muratpaşa ilçe teşkilatımızın kapısı herkese açıktır. Bizzat ben açıyorum kapıyı. Buyurun gelin, çayımızın lezzetiyle, sohbetimizin içtenliğiyle İYİ olalım. ‘Torpilimiz kimliğimizdir’ der sayın genel başkanım” diye yazdı. HERKESİN KİMLİK FOTOKOPİSİ YOK İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Eser de, “Üyelik kayıtlarını güncelleme amacımız adres güncellemesi ve kimlik fotokopisi almaktır. Kişi, kurum, kuruluş, fikir ayırt etmeksizin herkesi üye yapmak amacımızdır. Bin kişiyi tek tek arayarak ilçe teşkilâtımıza çay kahve içmeye ve tanışmaya bizzat ben davet ettim. Birçok üye olmak isteyen dostlarımız ilçe binamıza geliyor ve bilgileri güncellenerek sisteme girişleri yapılıyor. Bu zamana kadar neden yapılmamış polemiğine girmek istemiyorum. Elimize ulaşan formların hiçbirisinde kimlik fotokopisi mevcut değildir. Bilmediğim, görmediğim bilgileri ve kimlik fotokopileri eksik kimseyi üye yapmamın doğru olmayacağı kanaatindeyim” açıklaması yaptı. (Haber Merkezi)  
İYİ Parti Muratpaşa teşkilatına bir yıl önce üyelik başvurusu yaptığı halde halen kabul edilmediğini söyleyen Avukat Salih Ezer, “Bir torpil yapıp beni üye yazdıracak arkadaş arıyorum” dedi. Ezer’in bu sözleri üzerine üyelik tartışmaları yeniden alevlendi.

HABERİMİZ VAR – Sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Antalya’da avukatlık yapan Salih Ezer, İYİ Parti’ye üye yapılmadığını belirterek, bunun için bir ‘torpil’ aradığını açıkladı. İYİ Parti Muratpaşa ilçe teşkilatına üyelik evraklarını doldurarak bir yıl önce başvurduğunu söyleyen Salih Ezer, “Bu zamana kadar kabul edilmemiş. Bir torpil yapıp beni de üye yazdıracak arkadaş arıyorum. Varsa acil bildirsin” ifadelerini kullandı.

ÖNCE ÖN KAYITLARI ÜYE YAPIN

Salih Ezer’e, “Kepez’e gelin, kaydınızı yaparız” denilmesi üzerine tartışmaya katılan İYİ Parti Kepez kurucu ilçe başkanı Hayri Tolga Motorcu da, “Bizim zamanımızda 193 kişinin kararı alındı defterde, genel merkeze de gitti. O zaman kural öyleydi. 526 üye ön kaydını da devrettim ve ben bile hala üye değilim. Diyelim genel merkez yoğundu o zaman yapamadılar; şimdi kampanya var ve artık ilçeden direk üye girişi oluyor. Kaç resmi üyeniz var da Kepez’de yaparız diyorsunuz? Önce kararı alınanları ve devrettiğim ön kayıtları bir üye yapın” dedi.

‘KAPINIZIN ÖNÜNÜ TEMİZLEYİN’

İYİ Parti Muratpaşa teşkilatının ilk ilçe başkanı Tahir Erdem’in milletvekili aday adayı olması sürecinde bir aksaklık olduğunu ve o süreçte üyelik formlarının yürürlüğe giremediğini söyleyen Mustafa Uyan ise, “Kurucu il yönetim kurulu üyesi olduğum halde benim ve birçok arkadaşımın üyeliği Ocak ve Mart ayı gibi faal oldu. Salih Ezer haklı bir serzenişte bulunmuş. Hem de dağlar kadar haklı, ama lütfen bu konu üzerinden İYİ Parti ve teşkilatlarını küçük düşürücü cümleler kurmayalım. Eğer kuracak olan varsa da halen üye oldukları partilerinin kapılarının önlerini temizlesinler gelsinler, ondan sonra İYİ Parti’ye laf etsinler” dedi.

‘İLÇEMİZİN KAPISI HERKESE AÇIK’

Salih Ezer’in paylaşımına yorum yapan İYİ Parti Muratpaşa ilçe yöneticisi Tülay Özdek, “İYİ Parti Muratpaşa ilçe teşkilatımızın kapısı herkese açıktır. Bizzat ben açıyorum kapıyı. Buyurun gelin, çayımızın lezzetiyle, sohbetimizin içtenliğiyle İYİ olalım. ‘Torpilimiz kimliğimizdir’ der sayın genel başkanım” diye yazdı.

HERKESİN KİMLİK FOTOKOPİSİ YOK

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Eser de, “Üyelik kayıtlarını güncelleme amacımız adres güncellemesi ve kimlik fotokopisi almaktır. Kişi, kurum, kuruluş, fikir ayırt etmeksizin herkesi üye yapmak amacımızdır. Bin kişiyi tek tek arayarak ilçe teşkilâtımıza çay kahve içmeye ve tanışmaya bizzat ben davet ettim. Birçok üye olmak isteyen dostlarımız ilçe binamıza geliyor ve bilgileri güncellenerek sisteme girişleri yapılıyor. Bu zamana kadar neden yapılmamış polemiğine girmek istemiyorum. Elimize ulaşan formların hiçbirisinde kimlik fotokopisi mevcut değildir. Bilmediğim, görmediğim bilgileri ve kimlik fotokopileri eksik kimseyi üye yapmamın doğru olmayacağı kanaatindeyim” açıklaması yaptı. (Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.