İYİ Parti'de yaprak dökümü

SİYASET 03.11.2023 - 10:09, Güncelleme: 03.11.2023 - 10:13
 

İYİ Parti'de yaprak dökümü

Meral Akşener’in basın danışmanı Murat İde’nin görevine son verildi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bundan sonraki meslek yaşamında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in basın danışmanı Murat İde’nin görevine son verildi.  Medyascope’a konuşan Murat İde, İYİ Parti’de bundan sonra basın müşaviri olarak görev yapmayacağını belirtti. İde, İYİ Parti’nin bu kararı almasının gerekçesini tam olarak bilmediğini söyledi. İde bundan sonra ne yapacağı konusunda ise “Olay henüz yeni, düşünmedim ve bir karar vermedim” dedi. KÜRŞAD ZORLU’DAN AÇIKLAMA İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medyadan konuya ilişkin paylaşım yaparak şunları söyledi: “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Basın Danışmanlığı görevini yürüten Sayın Murat İde’ye bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki meslek yaşamında başarılar dileriz.”       
Meral Akşener’in basın danışmanı Murat İde’nin görevine son verildi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bundan sonraki meslek yaşamında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in basın danışmanı Murat İde’nin görevine son verildi. 

Medyascope’a konuşan Murat İde, İYİ Parti’de bundan sonra basın müşaviri olarak görev yapmayacağını belirtti.

İde, İYİ Parti’nin bu kararı almasının gerekçesini tam olarak bilmediğini söyledi. İde bundan sonra ne yapacağı konusunda ise “Olay henüz yeni, düşünmedim ve bir karar vermedim” dedi.

KÜRŞAD ZORLU’DAN AÇIKLAMA

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medyadan konuya ilişkin paylaşım yaparak şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Basın Danışmanlığı görevini yürüten Sayın Murat İde’ye bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki meslek yaşamında başarılar dileriz.” 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.