İYİ Parti’den Bahçeli’nin çağrısına yanıt

SİYASET 12.08.2023 - 09:43, Güncelleme: 12.08.2023 - 09:43
 

İYİ Parti’den Bahçeli’nin çağrısına yanıt

MHP Genel Başkanı’nın “yerel iktidarda komşu olalım” çağrısına İYİ Parti “rotamız net, pusulamız millet” cevabını verdi.

haberimizvar.net- Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti’ye "Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" çağrısında bulunmuştu. Bahçeli’nin bu sözlerine üzerine İYİ Parti Sözcüsü Kürdaş Zorlu yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Bildiğiniz gibi bir süredir partimizin seçim çalışmaları ve olası yol haritasının kamuoyunda geniş biçimde irdelendiği, farklı iddiaların da öne çıkarıldığı görülmektedir. Dün de bir TV programında Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden benzer bir gelişme zuhur etmiş ve bugün gün içerisinde kimi yetkililerince kurumsal kimliğimizi hedef alan talihsiz açıklamalar ortaya konulmuştur. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, 24 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşen büyük kongremizde 85 milyon insanımız için siyasette yeni bir zemin, yeni bir yol açma irademizi ortaya koymuş ve en büyük gücümüze yani milletimize kulak vereceğimizi ifade etmiştir. Söz konusu tartışmaya ilişkin olarak partimizin görüşünü açıkça kamuoyuna iletiyor ve güzel ülkemizin temiz kalpli insanlarını, milliyetçilerini, vatanseverlerini, Türkiye sevdalılarını ülke ve millet hayrına İyi Parti’de buluşmaya davet ediyoruz: 26 Ağustos ruhuyla rotamız net, pusulamız millet." Daha önceden AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e benzer bir çağrı yapmıştı
MHP Genel Başkanı’nın “yerel iktidarda komşu olalım” çağrısına İYİ Parti “rotamız net, pusulamız millet” cevabını verdi.

haberimizvar.net- Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti’ye "Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" çağrısında bulunmuştu. Bahçeli’nin bu sözlerine üzerine İYİ Parti Sözcüsü Kürdaş Zorlu yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bildiğiniz gibi bir süredir partimizin seçim çalışmaları ve olası yol haritasının kamuoyunda geniş biçimde irdelendiği, farklı iddiaların da öne çıkarıldığı görülmektedir. Dün de bir TV programında Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden benzer bir gelişme zuhur etmiş ve bugün gün içerisinde kimi yetkililerince kurumsal kimliğimizi hedef alan talihsiz açıklamalar ortaya konulmuştur.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, 24 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşen büyük kongremizde 85 milyon insanımız için siyasette yeni bir zemin, yeni bir yol açma irademizi ortaya koymuş ve en büyük gücümüze yani milletimize kulak vereceğimizi ifade etmiştir.

Söz konusu tartışmaya ilişkin olarak partimizin görüşünü açıkça kamuoyuna iletiyor ve güzel ülkemizin temiz kalpli insanlarını, milliyetçilerini, vatanseverlerini, Türkiye sevdalılarını ülke ve millet hayrına İyi Parti’de buluşmaya davet ediyoruz:

26 Ağustos ruhuyla rotamız net, pusulamız millet."

Daha önceden AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e benzer bir çağrı yapmıştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.