İYİ Parti’den Vahdet Afşin Karacan düzeltmesi! İl Başkan Yardımcısı Kazım Yılmaz: Tüm adaylar genel başkanımızın adayı

SİYASET 19.12.2022 - 23:23, Güncelleme: 19.12.2022 - 23:56
 

İYİ Parti’den Vahdet Afşin Karacan düzeltmesi! İl Başkan Yardımcısı Kazım Yılmaz: Tüm adaylar genel başkanımızın adayı

haberimizvar.net’de yayınlanan “İYİ’ler yeni adayın adını sosyal medyadan öğrendi” kulis haberimizin ardından, haberin içinde adı geçen İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Kazım Yılmaz’dan yazılı açıklama geldi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Kazım Yılmaz’ın imzasını taşıyan açıklamada ‘kamuoyuna duyuru’ denilerek, şu ifadelere yer verildi: “Serik'i temsilen Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım partimin faaliyetleri  kapsamında Serik İlçe teşkilatımıza gelen konukları karşılamak konusunda hiçbir ayrım gözetmiyorum. Vahdet Afşin Karacan, herhangi bir yöntemle adaylığını açıklamış değil. Dolaylı duyumlar var. İlçemize geldiğinde de, son anda haberdar olmama rağmen, herkese yaptığım gibi parti binamıza giderek yönetim heyetine katıldım. Bir takım gerilimlerin de yaşandığı karşılamada yer almış olmam bundan ibarettir. İl Başkanlığı binasında, önceden duyurarak demokratik teamüllere uygun bir biçimde İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan ve aday olarak bilgi vermek suretiyle Serik İlçe Başkanlığı binamıza gelerek İlçe Yönetimi'ni ziyaret eden değerli arkadaşımız önceki İl Başkanlarımızdan Ahmet Aydın'ı da mutlulukla karşıladım. Partimizin kurumsallığı açısından; gösterdiği dikkati, medeni cesareti, siyaset ahlakı ve parti hiyerarşisine verdiği değerden dolayı da ayrıca kendisini kutluyorum. Adaylık sürecinde de gönülden başarılar diliyorum. Olası aday olacak arkadaşlarımızın tamamının Genel Başkan'ın adayı olduğu, kazanacak arkadaşımızın Genel Başkanımızın İl Başkanı olacağı, kaybedenin olmayacağı parti içi bir yarış yaşanacağı bilinciyle sürecin kırgınlıklara mahal verilmeden tamamlanmasını diliyorum. Kamuoyunun bilgisine sunarım.” AÇIKLAMAYA KONU OLAN HABER: https://www.haberimizvar.net/iyiler-yeni-adayin-adini-sosyal-medyadan-ogrendi-36264-haberi
haberimizvar.net’de yayınlanan “İYİ’ler yeni adayın adını sosyal medyadan öğrendi” kulis haberimizin ardından, haberin içinde adı geçen İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Kazım Yılmaz’dan yazılı açıklama geldi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Kazım Yılmaz’ın imzasını taşıyan açıklamada ‘kamuoyuna duyuru’ denilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Serik'i temsilen Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım partimin faaliyetleri  kapsamında Serik İlçe teşkilatımıza gelen konukları karşılamak konusunda hiçbir ayrım gözetmiyorum.

Vahdet Afşin Karacan, herhangi bir yöntemle adaylığını açıklamış değil. Dolaylı duyumlar var. İlçemize geldiğinde de, son anda haberdar olmama rağmen, herkese yaptığım gibi parti binamıza giderek yönetim heyetine katıldım. Bir takım gerilimlerin de yaşandığı karşılamada yer almış olmam bundan ibarettir.

İl Başkanlığı binasında, önceden duyurarak demokratik teamüllere uygun bir biçimde İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan ve aday olarak bilgi vermek suretiyle Serik İlçe Başkanlığı binamıza gelerek İlçe Yönetimi'ni ziyaret eden değerli arkadaşımız önceki İl Başkanlarımızdan Ahmet Aydın'ı da mutlulukla karşıladım.

Partimizin kurumsallığı açısından; gösterdiği dikkati, medeni cesareti, siyaset ahlakı ve parti hiyerarşisine verdiği değerden dolayı da ayrıca kendisini kutluyorum. Adaylık sürecinde de gönülden başarılar diliyorum.

Olası aday olacak arkadaşlarımızın tamamının Genel Başkan'ın adayı olduğu, kazanacak arkadaşımızın Genel Başkanımızın İl Başkanı olacağı, kaybedenin olmayacağı parti içi bir yarış yaşanacağı bilinciyle sürecin kırgınlıklara mahal verilmeden tamamlanmasını diliyorum. Kamuoyunun bilgisine sunarım.”

AÇIKLAMAYA KONU OLAN HABER:

https://www.haberimizvar.net/iyiler-yeni-adayin-adini-sosyal-medyadan-ogrendi-36264-haberi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.