İYİ Partili Yılmaz'dan Ahde Vefa Gecesi

SİYASET 05.02.2024 - 13:15, Güncelleme: 05.02.2024 - 17:39
 

İYİ Partili Yılmaz'dan Ahde Vefa Gecesi

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz'ın düzenlediği 'Ahde Vefa Gecesi'nde Türk milliyetçilerinin salonlara sığmadığı Kepez için tek yürek olduğu bildiriliyor.

haberimizvar.net- İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz, yüzlerce kişinin katılımı ile 'Ahde Vefa Gecesi düzenledi. Kepez Alyans Plaza'da gerçekleştirilen gecede Türk milliyetçilerinin salonlara sığmadığı, Kepez için tek yürek oldukları bildiriliyor. İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz, Ahde Vefa Gecesi için yaptığı çağrıya beklentilerin çok üstünde katılımın olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu sevgiye, bu ilgiye, bu dayanışmaya, bu desteğe layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak, Kepez'de İYİ Parti bayrağını dalgalandıracak, Kepez'in daha yaşanabilir bir kent olması için geceli gündüzlü çalışacağız. Bize inanan ve destek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi. İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı İrfan Yılmaz, Kepez Alyans Plaza'da Ahde Vefa Gecesi'ne geçmişte milliyetçi camiada görev yapmış başkanlar ve üyelerin yoğun katılımı olduğunu, salon almadığı için ilave masalar konulduğunu söyledi. Ahde Vefa Gecesi'nin coşkulu geçtiğini, konuşmaların coşkuyu daha da artırdığını, milliyetçilerin tek yürek olduğunu söyledi. İnanılmaz ölçülerde heyecanlı, coşkulu geçen geceye katılanların tek yürek olarak İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı  İrfan Yılmaz'a destek için birleştikleri bildiriliyor.
İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz'ın düzenlediği 'Ahde Vefa Gecesi'nde Türk milliyetçilerinin salonlara sığmadığı Kepez için tek yürek olduğu bildiriliyor.

haberimizvar.net- İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz, yüzlerce kişinin katılımı ile 'Ahde Vefa Gecesi düzenledi. Kepez Alyans Plaza'da gerçekleştirilen gecede Türk milliyetçilerinin salonlara sığmadığı, Kepez için tek yürek oldukları bildiriliyor. İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz, Ahde Vefa Gecesi için yaptığı çağrıya beklentilerin çok üstünde katılımın olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu sevgiye, bu ilgiye, bu dayanışmaya, bu desteğe layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak, Kepez'de İYİ Parti bayrağını dalgalandıracak, Kepez'in daha yaşanabilir bir kent olması için geceli gündüzlü çalışacağız. Bize inanan ve destek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı İrfan Yılmaz, Kepez Alyans Plaza'da Ahde Vefa Gecesi'ne geçmişte milliyetçi camiada görev yapmış başkanlar ve üyelerin yoğun katılımı olduğunu, salon almadığı için ilave masalar konulduğunu söyledi. Ahde Vefa Gecesi'nin coşkulu geçtiğini, konuşmaların coşkuyu daha da artırdığını, milliyetçilerin tek yürek olduğunu söyledi. İnanılmaz ölçülerde heyecanlı, coşkulu geçen geceye katılanların tek yürek olarak İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı  İrfan Yılmaz'a destek için birleştikleri bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.