İYİ Partilileri O ağırlayacak

SİYASET 09.01.2024 - 17:10, Güncelleme: 09.01.2024 - 18:51
 

İYİ Partilileri O ağırlayacak

İYİ Partililer hafta sonu Antalya’da kampa girecek. Genel Başkan Meral Akşener olmak üzere tüm genel merkez ve illerin teşkilat yöneticilerini GİK Üyesi Ayşen Kurt ile eşi Yahya Kurt ile birlikte sahibi oldukları Manavgat Kamelya Collection Hotel’de ağırlayacak. 2 günlük programda Akşener, Antalya belediye başkan adaylarını açıkklayacak. İşte programın detayları…

haberimizvar.net- İYİ Parti tarihini değiştirdiği Yerel Yönetimler Kampı’nı 13-14 Ocak tarihinde Antalya’da yapacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başta olmak üzere genel merkez yöneticileri ve Türkiye genelinden il teşkilat yöneticileri ile belediye başkan adayları Antalya’ya akın edecek.   ALANYA TEŞKİLATI’YLA BULUŞMA Gazipaşa Havalimanı’ndan gelerek Alanya’da ‘Teşkilat Buluşması’na katılacak olan Akşener, burada bir kısım belediye başkan adaylarını açıklayacak. Yerel Yönetimler Kampı ise konaklamanın da yapılacağı Manavgat’ta Kamelya Collection Hotel’de gerçekleşecek. GİK Üyesi Ayşen Kurt’un eşi Yahya Kurt ile birlikte işlettiği otelde tüm İYİ Parti yöneticileri misafir edilecek. Antalya Teşkilat Buluşması ise, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde yapılacak ve Akşener burada Antalya ve ilçelerinin tamamına yakın başkan adaylarını kamuoyuna tanıtacak.    İŞTE PROGRAM 13 OCAK 2024 CUMARTESİ 10:30 ANKARA ESENBOĞA HAVALİMANINDAN ANTALYA GAZİPAŞA HAVALİMANINA HAREKET 11:40 GAZİPAŞA HAVALİMANINA VARIŞ 12:00 GAZİPAŞA İLÇESİ ZİYARET 12:30 ALANYA İLÇESİNE HAREKET  13:00 ALANYA TEŞKİLAT BULUŞMASI – BASINA AÇIK (ALANYA KÜLTÜR MERKEZİ)  14:00 MANAVGAT İLÇESİNE HAREKET  14:50 KAMP İÇİN OTELE VARIŞ    14 OCAK 2024 PAZAR 15:00 ANTALYA TEŞKİLAT BULUŞMASI – BASINA AÇIK (MİMAR SİNAN KONGRE MERKEZİ KEPEZ SALONU)
İYİ Partililer hafta sonu Antalya’da kampa girecek. Genel Başkan Meral Akşener olmak üzere tüm genel merkez ve illerin teşkilat yöneticilerini GİK Üyesi Ayşen Kurt ile eşi Yahya Kurt ile birlikte sahibi oldukları Manavgat Kamelya Collection Hotel’de ağırlayacak. 2 günlük programda Akşener, Antalya belediye başkan adaylarını açıkklayacak. İşte programın detayları…
haberimizvar.net- İYİ Parti tarihini değiştirdiği Yerel Yönetimler Kampı’nı 13-14 Ocak tarihinde Antalya’da yapacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başta olmak üzere genel merkez yöneticileri ve Türkiye genelinden il teşkilat yöneticileri ile belediye başkan adayları Antalya’ya akın edecek.
 
ALANYA TEŞKİLATI’YLA BULUŞMA
Gazipaşa Havalimanı’ndan gelerek Alanya’da ‘Teşkilat Buluşması’na katılacak olan Akşener, burada bir kısım belediye başkan adaylarını açıklayacak. Yerel Yönetimler Kampı ise konaklamanın da yapılacağı Manavgat’ta Kamelya Collection Hotel’de gerçekleşecek. GİK Üyesi Ayşen Kurt’un eşi Yahya Kurt ile birlikte işlettiği otelde tüm İYİ Parti yöneticileri misafir edilecek. Antalya Teşkilat Buluşması ise, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde yapılacak ve Akşener burada Antalya ve ilçelerinin tamamına yakın başkan adaylarını kamuoyuna tanıtacak. 
 
İŞTE PROGRAM
13 OCAK 2024 CUMARTESİ
10:30 ANKARA ESENBOĞA HAVALİMANINDAN ANTALYA GAZİPAŞA HAVALİMANINA HAREKET
11:40 GAZİPAŞA HAVALİMANINA VARIŞ
12:00 GAZİPAŞA İLÇESİ ZİYARET
12:30 ALANYA İLÇESİNE HAREKET 
13:00 ALANYA TEŞKİLAT BULUŞMASI – BASINA AÇIK
(ALANYA KÜLTÜR MERKEZİ) 
14:00 MANAVGAT İLÇESİNE HAREKET 
14:50 KAMP İÇİN OTELE VARIŞ 
 
14 OCAK 2024 PAZAR
15:00 ANTALYA TEŞKİLAT BULUŞMASI – BASINA AÇIK
(MİMAR SİNAN KONGRE MERKEZİ KEPEZ SALONU)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.