İYİ Parti’nin kapısına kilit

SİYASET 25.02.2024 - 10:56, Güncelleme: 25.02.2024 - 13:54
 

İYİ Parti’nin kapısına kilit

Antalya’da İYİ Parti Muratpaşa ilçe yönetimi istifa ederek düzenlenen törenle CHP’ye katıldı. Geriye İlçe Sekreteri Tülay Özdek’in, “Teşkilatımızın kapısını bugün akşam üzülerek son kez kapattım” şeklindeki açıklaması kaldı.

haberimizvar.net- Genel seçimler öncesinde sallanan İYİ Parti şimdilerde ise büyük bir çöküşü yaşıyor. Genel seçimler öncesi Meral Akşener’in 6’lı masadan kalkması ile başlayan süreç garip bir noktaya geldi. Bundan iki gün önce İYİ Parti Muratpaşa İlçe teşkilatı partilerinden istifa ederek CHP’ye katıldılar. Katılımcıların arasında İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetiminin de olması dikkat çekiciydi. Törenle İlçe teşkilatı CHP’ye katılırken, İYİ Parti Muratpaşa İlçe Sekreteri’nin sosyal medyada partinin kapısını kapatırken yaptığı paylaşım ise İYİ Partilileri üzdü. Özdek, “Olur da bir gün benden gelecek bir telefonla vicdanınız arasında kalırsanız vicdanınızı dinleyin. Hiç tereddüt etmeyin.!" Sözüne istinaden 6 yıldır kapısını her gün açtığım ilçe teşkilatımızın kapısını bugün akşam üzülerek son kez kapattım” şeklinde paylaşım yaptı. Özdek böylece genel başkanının son kez isteğini yerine getirerek vicdanının sesini dinleyerek partisinden ayrılmış oldu. Bu arada şu anda Muratpaşa İlçe Teşkilatı ayrılırken Belediye Başkan adayı Turgut Bucak’ın da kiminle birlikte çalışma yapacağı merak konusu oldu. (Antalya Gündem Gazetesi Yaprak Özer)
Antalya’da İYİ Parti Muratpaşa ilçe yönetimi istifa ederek düzenlenen törenle CHP’ye katıldı. Geriye İlçe Sekreteri Tülay Özdek’in, “Teşkilatımızın kapısını bugün akşam üzülerek son kez kapattım” şeklindeki açıklaması kaldı.

haberimizvar.net- Genel seçimler öncesinde sallanan İYİ Parti şimdilerde ise büyük bir çöküşü yaşıyor. Genel seçimler öncesi Meral Akşener’in 6’lı masadan kalkması ile başlayan süreç garip bir noktaya geldi. Bundan iki gün önce İYİ Parti Muratpaşa İlçe teşkilatı partilerinden istifa ederek CHP’ye katıldılar. Katılımcıların arasında İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetiminin de olması dikkat çekiciydi.

Törenle İlçe teşkilatı CHP’ye katılırken, İYİ Parti Muratpaşa İlçe Sekreteri’nin sosyal medyada partinin kapısını kapatırken yaptığı paylaşım ise İYİ Partilileri üzdü. Özdek, “Olur da bir gün benden gelecek bir telefonla vicdanınız arasında kalırsanız vicdanınızı dinleyin.
Hiç tereddüt etmeyin.!" Sözüne istinaden 6 yıldır kapısını her gün açtığım ilçe teşkilatımızın kapısını bugün akşam üzülerek son kez kapattım” şeklinde paylaşım yaptı.

Özdek böylece genel başkanının son kez isteğini yerine getirerek vicdanının sesini dinleyerek partisinden ayrılmış oldu. Bu arada şu anda Muratpaşa İlçe Teşkilatı ayrılırken Belediye Başkan adayı Turgut Bucak’ın da kiminle birlikte çalışma yapacağı merak konusu oldu.

( Antalya Gündem Gazetesi Yaprak Özer)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.