İYİ Parti'nin Serik adayı Habalı

SİYASET 04.01.2024 - 17:46, Güncelleme: 04.01.2024 - 17:46
 

İYİ Parti'nin Serik adayı Habalı

Yerel seçimler yaklaştıkça siyasi partilerin adayları da netleşmeye başladı. İYİ Parti'nin Serik'te eski belediye başkanlarından Mehmet Habalı'yı aday olarak göstermesi bekleniyor.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, siyasi partilerin belediye başkan adayları da netleşmeye başladı. Yerel seçimlere kendi adayları ile girme kararı alan İYİ Parti'nin Serik'te belediye başkan adayının   eski başkanlardan Mehmet Habalı olduğu bildiriliyor. Seçimlere iddialı hazırlandığı ileri sürülen Mehmet Habalı, AKP ve Cumhur İttifakı Serik adaylarına sosyal medya hesabından gönderme yaparak, "Biz hep meydanlardayız" paylaşımı yaptı. İYİ Parti'nin 13-14 Ocak günlerinde Antalya'da yapılması planlandığı bildirilen seçim kampının aynı tarihlerde Genel Başkan Meral Akşener'in başka bir programı olduğu için ertelendiği bildiriliyor. Öte yandan İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından görevden alınan Kepez İlçe Başkanlığı'na Sadullah Kabakuşak, Manavgat İlçe Başkanlığı'na Esma Kara atandı. Kaş İlçe Başkanlığı'na ise henüz bir atama yapılmadı.
Yerel seçimler yaklaştıkça siyasi partilerin adayları da netleşmeye başladı. İYİ Parti'nin Serik'te eski belediye başkanlarından Mehmet Habalı'yı aday olarak göstermesi bekleniyor.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, siyasi partilerin belediye başkan adayları da netleşmeye başladı. Yerel seçimlere kendi adayları ile girme kararı alan İYİ Parti'nin Serik'te belediye başkan adayının   eski başkanlardan Mehmet Habalı olduğu bildiriliyor. Seçimlere iddialı hazırlandığı ileri sürülen Mehmet Habalı, AKP ve Cumhur İttifakı Serik adaylarına sosyal medya hesabından gönderme yaparak, "Biz hep meydanlardayız" paylaşımı yaptı.

İYİ Parti'nin 13-14 Ocak günlerinde Antalya'da yapılması planlandığı bildirilen seçim kampının aynı tarihlerde Genel Başkan Meral Akşener'in başka bir programı olduğu için ertelendiği bildiriliyor.

Öte yandan İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından görevden alınan Kepez İlçe Başkanlığı'na Sadullah Kabakuşak, Manavgat İlçe Başkanlığı'na Esma Kara atandı. Kaş İlçe Başkanlığı'na ise henüz bir atama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.