İYİ Parti’ye çirkin saldırı

18.09.2019 - 19:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti’ye çirkin saldırı

İYİ Parti Kepez İlçe binasının duvarlarına kimliği belirsiz kişiler tarafından genel başkan Akşener ve partililere hitaben küfürler yazıldı. İlçe Başkanı Osman Bulut, ilçe binalarına yapılan saldırıyı kınadı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Kepez İlçe binasında hareketli saatler yaşandı. İlçe binasının duvarlarına İYİ Parti genel Başkan Meral Akşener ve partililerin isimlerinin yer aldığı hakaret, küfür ve tehdit içeren yazılar yazıldı. Kimliği belirlemeyen kişiler tarafından yazılan yazılarla ilgili olarak İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Sabah saatlerine partimizin ilçe teşkilatına geldiğimizde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından boya ile yazı yazmak suretiyle Genel Başkanımız Meral Akşener ve parti kimliğimize hakaret eden cümleleri gördük. Haber verdiğimiz güvenlik güçleri olay yerine gelerek gerekli incelemelerde bulundu. Bu olayın güvenlik güçleri tarafından çözüleceğine inancımız tamdır.” İLÇE BAŞKANI KINADI Geçmiş ziyaretlerini kabul eden Bulut, yaşanan saldırı şiddetli kınadıklarını da belirterek, “İlçe binamıza yapılan çirkin saldırı hiçbir siyasi duruş görüşle bağdaşamaz. Kendini bilmez birkaç hadsizin partimize yapmış olduğu çirkin saldırının adalete teslim edileceğine olan güvenimiz tamdır. İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener ve partimize kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından boya ile yazı yazmak suretiyle hakaret edildiğini tespit ettik. Bunun da Türkiye’ye mal olmuş bir teşkilatın logosunun kullanılarak yapılması tarafımızdan kabul görmediği gibi şiddetle kınıyoruz” diye konuştu. 
İYİ Parti Kepez İlçe binasının duvarlarına kimliği belirsiz kişiler tarafından genel başkan Akşener ve partililere hitaben küfürler yazıldı. İlçe Başkanı Osman Bulut, ilçe binalarına yapılan saldırıyı kınadı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Kepez İlçe binasında hareketli saatler yaşandı. İlçe binasının duvarlarına İYİ Parti genel Başkan Meral Akşener ve partililerin isimlerinin yer aldığı hakaret, küfür ve tehdit içeren yazılar yazıldı. Kimliği belirlemeyen kişiler tarafından yazılan yazılarla ilgili olarak İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Sabah saatlerine partimizin ilçe teşkilatına geldiğimizde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından boya ile yazı yazmak suretiyle Genel Başkanımız Meral Akşener ve parti kimliğimize hakaret eden cümleleri gördük. Haber verdiğimiz güvenlik güçleri olay yerine gelerek gerekli incelemelerde bulundu. Bu olayın güvenlik güçleri tarafından çözüleceğine inancımız tamdır.”

İLÇE BAŞKANI KINADI

Geçmiş ziyaretlerini kabul eden Bulut, yaşanan saldırı şiddetli kınadıklarını da belirterek, “İlçe binamıza yapılan çirkin saldırı hiçbir siyasi duruş görüşle bağdaşamaz. Kendini bilmez birkaç hadsizin partimize yapmış olduğu çirkin saldırının adalete teslim edileceğine olan güvenimiz tamdır. İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener ve partimize kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından boya ile yazı yazmak suretiyle hakaret edildiğini tespit ettik. Bunun da Türkiye’ye mal olmuş bir teşkilatın logosunun kullanılarak yapılması tarafımızdan kabul görmediği gibi şiddetle kınıyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.