İYİ'de mal kavgası

SİYASET 09.11.2023 - 15:47, Güncelleme: 09.11.2023 - 16:10
 

İYİ'de mal kavgası

İYİ Parti'de uzun süredir yaşanan iç huzursuzluk mal kavgasıyla doruk noktasına ulaştı. Partinin kurucularından Antalya Milletvekili Adayı Musa Ertugan, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın Genel Başkan Akşener'in banka hesaplarını incelettiği ve belediyelerle ticari ilişkilerinin olduğu iddialarının araştırılması için Meclis'e dilekçe verdiği haberleri üzerine, sosyal medya hesabından "Sırtımızdan kurban kesenlerin ganimet anlaşmazlığı" paylaşımını yaptı..

haberimizvar.net- İYİ Parti'de sular bir türlü durulmuyor. Partide uzun süredir devam eden iç huzursuzluk mal kavgasıyla doruk noktasına ulaştı. İYİ'lerin moralini bir hayli bozacağı gözlenen mal kavgası Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın Genel Başkan Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği ve belediyelerle ticari ilişkilerinin olduğu iddialarının araştırılması için İYİ Parti Disiplin Kurulu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi grubuna dilekçe verdiği ve "Gerçekler ve suçlular ortaya çıksın" açıklaması ile su yüzüne çıktı. Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın bu girişimine Antalya'dan İYİ Parti'nin kurucularından milletvekili adayı Musa Ertugan'dan çok çarpıcı bir sosyal medya paylaşımı ile tepki geldi. Musa Ertugan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Akşener'in Özel Kalem Müdürü Esma Bekar, Akşener'in oğlu Fatih Akşener ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ı etiketlediği, "Sırtımızdan kurban kesenlerin ganimet anlaşmazlığı' ifadeleriyle başlayan zehir zemberek sosyal medya paylaşımı yaptı.  Ertugan sosyal medya hesabından yaptığı ve savcılara suç duyurusunda bulunduğu belirttiği  paylaşımında daha şunları yazdı: " Meral Akşener, Ümit Dikbayır, Fatih Akşener ve eşinin, Esma Bekar'ın 2018-2023 arası mal varlıklarının araştırılması, ayrıca devletimizin hazinesi tarafından İYİ Parti'ye verilen paraların nerelere harcandığının araştırılması için İYİ Parti kurucu üyesi olarak savcılara suç duyurusunda bulunuyorum. İlgili makamlar talep etmesi halinde resmi olarak dilekçe olarak talepte bulunabilirim" İYİ Parti'de Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile partinin Antalyalı kurucusu Musa Ertugan'ın iddiaları ve sosyal medya paylaşımlarının partinin merkezinde ve tabanında nasıl tepki oluşturacağı merakla bekleniyor.  
İYİ Parti'de uzun süredir yaşanan iç huzursuzluk mal kavgasıyla doruk noktasına ulaştı. Partinin kurucularından Antalya Milletvekili Adayı Musa Ertugan, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın Genel Başkan Akşener'in banka hesaplarını incelettiği ve belediyelerle ticari ilişkilerinin olduğu iddialarının araştırılması için Meclis'e dilekçe verdiği haberleri üzerine, sosyal medya hesabından "Sırtımızdan kurban kesenlerin ganimet anlaşmazlığı" paylaşımını yaptı..

haberimizvar.net- İYİ Parti'de sular bir türlü durulmuyor. Partide uzun süredir devam eden iç huzursuzluk mal kavgasıyla doruk noktasına ulaştı. İYİ'lerin moralini bir hayli bozacağı gözlenen mal kavgası Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın Genel Başkan Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği ve belediyelerle ticari ilişkilerinin olduğu iddialarının araştırılması için İYİ Parti Disiplin Kurulu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi grubuna dilekçe verdiği ve "Gerçekler ve suçlular ortaya çıksın" açıklaması ile su yüzüne çıktı.

Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın bu girişimine Antalya'dan İYİ Parti'nin kurucularından milletvekili adayı Musa Ertugan'dan çok çarpıcı bir sosyal medya paylaşımı ile tepki geldi. Musa Ertugan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Akşener'in Özel Kalem Müdürü Esma Bekar, Akşener'in oğlu Fatih Akşener ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ı etiketlediği, "Sırtımızdan kurban kesenlerin ganimet anlaşmazlığı' ifadeleriyle başlayan zehir zemberek sosyal medya paylaşımı yaptı.

 Ertugan sosyal medya hesabından yaptığı ve savcılara suç duyurusunda bulunduğu belirttiği  paylaşımında daha şunları yazdı: " Meral Akşener, Ümit Dikbayır, Fatih Akşener ve eşinin, Esma Bekar'ın 2018-2023 arası mal varlıklarının araştırılması, ayrıca devletimizin hazinesi tarafından İYİ Parti'ye verilen paraların nerelere harcandığının araştırılması için İYİ Parti kurucu üyesi olarak savcılara suç duyurusunda bulunuyorum. İlgili makamlar talep etmesi halinde resmi olarak dilekçe olarak talepte bulunabilirim"

İYİ Parti'de Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile partinin Antalyalı kurucusu Musa Ertugan'ın iddiaları ve sosyal medya paylaşımlarının partinin merkezinde ve tabanında nasıl tepki oluşturacağı merakla bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.