İYİ’ler hal esnafının sorunlarını dinledi

SİYASET 28.04.2023 - 14:56, Güncelleme: 28.04.2023 - 14:56
 

İYİ’ler hal esnafının sorunlarını dinledi

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Halini ziyaret ederek hal esnafıyla kahvaltı yaptı.

Haberimizvar - İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, milletvekili adayları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle birlikte Antalya Toptancı Hali’ni ziyaret etti. Hal esnafıyla kahvaltı yapan İYİ Parti heyeti esnafları ziyaret ederek, sektörün taleplerini dinledi. İki bölüm halinde gerçekleşen programın ilk etabı sabah namazı sonrası hal esnaflarının da katılım sağladığı bereket duasının okunmasıyla başladı. İl Başkanı Karacan ve beraberindekileri oldukça sıcak karşılayan hal esnafı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Karacan ve beraberindeki heyet esnafın sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi. HAL ESNAFI VE ÜRETİCİ DESTEK BEKLİYOR Hem hal esnafı hem de üreticiler girdilerindeki artışlara dikkat çekti. Sandığından gübresine, işçisinden mazotuna kadar tüm kalemlerde ciddi maliyet artışı yaşandığını ifade eden esnaf ve üretici, İYİ Parti’den en büyük beklentilerinin kendilerine finans desteği verilmesi yönünde olduğunu belirtti. Tarladaki üreticisinden komisyoncusuna, tüccarından manavına kadar tarım sektörünün yaşadığı sıkıntıların farkında olduklarını belirten Karacan, sorunları çok iyi bildiklerini, çözüm noktasında tüm ön çalışmaların yapıldığını ve tarım sektöründeki tüm paydaşları kapsayacak şekilde, sektörün hak ettiği değeri tekrar geri kazanacağını vurguladı. 15 Mayıs’ta yeni bir Türkiye’ye uyanılacağını söyleyen Karacan, “Tarım sektörünü yeniden ayağa kaldıracağız. Kimsenin şüphesi olmasın, çiftçimizin sorunları 14 Mayıs’ın ardından ortadan kalkacak” dedi. Programın ikinci bölümündeyse İl Başkanı Karacan ve beraberindeki heyete İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya 1. sıra milletvekili adayı Uğur Poyraz, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, Antalya Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Ali Yılmaz, hal esnafı ve çok sayıda sektör paydaşı eşlik etti. Program, İl Başkanı Karacan ve İYİ Parti Genel Sekreteri Poyraz’ın esnafları ziyaret ederek taleplerini alması ve ardından Hal Piyasası Belirleme Komisyon toplantısına katılmasıyla sona erdi.         
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Halini ziyaret ederek hal esnafıyla kahvaltı yaptı.

Haberimizvar - İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, milletvekili adayları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle birlikte Antalya Toptancı Hali’ni ziyaret etti. Hal esnafıyla kahvaltı yapan İYİ Parti heyeti esnafları ziyaret ederek, sektörün taleplerini dinledi. İki bölüm halinde gerçekleşen programın ilk etabı sabah namazı sonrası hal esnaflarının da katılım sağladığı bereket duasının okunmasıyla başladı. İl Başkanı Karacan ve beraberindekileri oldukça sıcak karşılayan hal esnafı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Karacan ve beraberindeki heyet esnafın sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.

HAL ESNAFI VE ÜRETİCİ DESTEK BEKLİYOR

Hem hal esnafı hem de üreticiler girdilerindeki artışlara dikkat çekti. Sandığından gübresine, işçisinden mazotuna kadar tüm kalemlerde ciddi maliyet artışı yaşandığını ifade eden esnaf ve üretici, İYİ Parti’den en büyük beklentilerinin kendilerine finans desteği verilmesi yönünde olduğunu belirtti. Tarladaki üreticisinden komisyoncusuna, tüccarından manavına kadar tarım sektörünün yaşadığı sıkıntıların farkında olduklarını belirten Karacan, sorunları çok iyi bildiklerini, çözüm noktasında tüm ön çalışmaların yapıldığını ve tarım sektöründeki tüm paydaşları kapsayacak şekilde, sektörün hak ettiği değeri tekrar geri kazanacağını vurguladı. 15 Mayıs’ta yeni bir Türkiye’ye uyanılacağını söyleyen Karacan, “Tarım sektörünü yeniden ayağa kaldıracağız. Kimsenin şüphesi olmasın, çiftçimizin sorunları 14 Mayıs’ın ardından ortadan kalkacak” dedi.

Programın ikinci bölümündeyse İl Başkanı Karacan ve beraberindeki heyete İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya 1. sıra milletvekili adayı Uğur Poyraz, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, Antalya Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Ali Yılmaz, hal esnafı ve çok sayıda sektör paydaşı eşlik etti. Program, İl Başkanı Karacan ve İYİ Parti Genel Sekreteri Poyraz’ın esnafları ziyaret ederek taleplerini alması ve ardından Hal Piyasası Belirleme Komisyon toplantısına katılmasıyla sona erdi.  

  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.