İzmir’e meteor düştü

GÜNDEM 31.07.2021 - 11:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:28
 

İzmir’e meteor düştü

Türkiye önce sel, şimdi de ardından gelen orman yangınlarıyla sarsılırken İzmir’e saat 01.46’da büyük bir meteorun düştüğü görüldü.

haberimizvar.net- Türkiye peş peşe yaşanan sel ve orman yangını afetleriyle sarsılırken, bu gece İzmir’e bir meteor düştü. İzmir semalarında görüntülenen meteorun düşme anı, meteorolojik forum sitesi Hava Forum’un Twitter hesabından yayınlandı. Meteor düşüşüne “İzmir ve çevresinde büyük bir meteor düşüşü görüldü” diye duyuran sosyal medya hesabında, düşüş anının görüntüleri de, “İşte o an... İzmir ve çevre illerden görülen meteorun düşme anı!” notuyla paylaşıldı. Meteorun gece saat 01.46’da düştüğü kamera kaydına yansıdı.  
Türkiye önce sel, şimdi de ardından gelen orman yangınlarıyla sarsılırken İzmir’e saat 01.46’da büyük bir meteorun düştüğü görüldü.

haberimizvar.net- Türkiye peş peşe yaşanan sel ve orman yangını afetleriyle sarsılırken, bu gece İzmir’e bir meteor düştü. İzmir semalarında görüntülenen meteorun düşme anı, meteorolojik forum sitesi Hava Forum’un Twitter hesabından yayınlandı. Meteor düşüşüne “ İzmir ve çevresinde büyük bir meteor düşüşü görüldü” diye duyuran sosyal medya hesabında, düşüş anının görüntüleri de, “İşte o an... İzmir ve çevre illerden görülen meteorun düşme anı!” notuyla paylaşıldı. Meteorun gece saat 01.46’da düştüğü kamera kaydına yansıdı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.