Jandarma 1124 parça tarihi eser ele geçirdi

ASAYİŞ 05.01.2022 - 13:36, Güncelleme: 05.01.2022 - 13:36
 

Jandarma 1124 parça tarihi eser ele geçirdi

Antalya'nın Finike ilçesinde jandarma operasyonunda 1124 parça tarihi eser ele geçirildi.

haberimizvar.net-  Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri H.A.'nın elinde çok sayıda tarihi eser bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Finike Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Finike JASAT ve Çatallar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri H.A.'nın evine operasyon düzenledi.  Evde yapılan aramada dedektör, kılıç, hassas terazi, 173 takı, yüzük, kolye ucu, mızrak ucu, madalyon, mühür ve gümüş bileklikten oluşan çeşitli objeler ile Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 950 sikke olmak üzere 1124 parça tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen obje ele geçirildi.  Jandarma H.A.'yı gözaltına aldı.  
Antalya'nın Finike ilçesinde jandarma operasyonunda 1124 parça tarihi eser ele geçirildi.

haberimizvar.net-  Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri H.A.'nın elinde çok sayıda tarihi eser bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Finike Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Finike JASAT ve Çatallar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri H.A.'nın evine operasyon düzenledi.

 Evde yapılan aramada dedektör, kılıç, hassas terazi, 173 takı, yüzük, kolye ucu, mızrak ucu, madalyon, mühür ve gümüş bileklikten oluşan çeşitli objeler ile Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 950 sikke olmak üzere 1124 parça tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen obje ele geçirildi.

 Jandarma H.A.'yı gözaltına aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.