Jandarma zehir tacirlerine göz açtırmıyor

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.11.2023 - 12:23, Güncelleme: 16.11.2023 - 12:23
 

Jandarma zehir tacirlerine göz açtırmıyor

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Kepez ilçesinde bir eve düzenledikleri operasyonda 46 kilogram eroin ele geçirdi.

haberimizvar.net- Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şub Müdürlüğü ile Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Kepez ilçesinde bir şüphelinin evinde eroin maddesi üreterek piyasaya süreceği bilgisine ulaştı. Jandarma timleri eve baskın düzenledi. Yapılan aramalarda 46 kilogram eroin, 1 adet hassas terazi, 3 adet kurutma tepsisi 2 adet öğütücü makina ile uyuşturucu satışından elde edilen 19 bin 600 lira para ele geçirildi. Evde gözaltına alınan şüpheli mahkemece tutuklandı.
ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Kepez ilçesinde bir eve düzenledikleri operasyonda 46 kilogram eroin ele geçirdi.

haberimizvar.net- Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şub Müdürlüğü ile Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Kepez ilçesinde bir şüphelinin evinde eroin maddesi üreterek piyasaya süreceği bilgisine ulaştı. Jandarma timleri eve baskın düzenledi. Yapılan aramalarda 46 kilogram eroin, 1 adet hassas terazi, 3 adet kurutma tepsisi 2 adet öğütücü makina ile uyuşturucu satışından elde edilen 19 bin 600 lira para ele geçirildi.

Evde gözaltına alınan şüpheli mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.