Kabin memurları 79 bin lira maaş alacak

GÜNDEM 25.10.2023 - 12:48, Güncelleme: 25.10.2023 - 13:20
 

Kabin memurları 79 bin lira maaş alacak

SunExpres, Pegasus ve Emirates hava yolları 79 bin 523 lira maaşla kabin memuru alımına başladı. 3 havayolları iş ilanlarında başvuruda bulunacak kabin memuru adaylarında en az lise mezunu olma şartı aranıyor.

haberimizvar.net- 79 bin 523 lira maaşla kabin memuru alımı başvurusu başladı! En az lise mezunu olanlar 3 havayolu şirketine başvurabilir. Dünya devi Emirates Havayolları, SunExpress, ve Pegasus, yayınladığı yeni iş ilanıyla milyonlarca kişiyi heyecanlandırdı. Başvuru yapacak adaylara en az 2 bin 828 dolar maaş vaat eden şirket, başvuru şartlarını da açıkladı. Peki, Emirates kabin memuru başvuru şartları neler? 79 bin 523 lira maaşla kabin memuru alımı başvurusu başladı! En az lise mezunu olanlar 3 havayolu şirketine başvurabilir Dünyanın ünlü hava taşımacılık şirketlerinden Emirates, yeni yayınladığı ilanla heyecanlandırdı. Türkiye'den kabin memuru alımı yapacak olan şirket başvuru şartlarını da açıkladı. Emirates Havayolları, dünya çapında tanınan bir hava taşımacılık devi, yeni bir iş ilanı yayınladı ve bu durum büyük bir heyecan yarattı. Şirket, başvuru yapacak adaylara en az 2 bin 828 dolarlık bir maaş teklif ediyor ve başvuru koşullarını da belirtiyor. Peki, Emirates’in kabin memuru için belirlediği başvuru şartları nelerdir? Emirates, dünya çapında tanınan bir hava taşımacılık şirketi, yeni bir iş ilanı yayınladı ve bu durum büyük bir heyecan yarattı. Şirket, Türkiye’den kabin memuru almayı planlıyor ve başvuru koşullarını da belirtti. Emirates tarafından yayınlanan ilanda, en az lise mezunu olan kabin memurları arandığı belirtiliyor. Şirket, 2 bin 828 dolarlık bir maaş teklif ediyor ve bu miktar, güncel döviz kuruyla 79 bin 523 liraya denk geliyor. Alımlarla ilgili tüm detaylara Emirates’in resmi kariyer sayfasından ulaşabilirsiniz. Emirates, Dubai merkezli, 6 kıtada müşterilere hizmet veren, turizm ve ticareti kolaylaştıran ödüllü bir havayolu şirketi. Şirketin geniş gövdeli Boeing 777 ve Airbus A380 uçaklarından oluşan devasa filosu, sektör lideri hizmetleriyle dünya genelinde örnek olarak gösteriliyor. Emirates Havayolları, Türkiye’den kabin memuru alımı için görüşmeler gerçekleştiriyor. Şirket, 13 Ekim’de Bodrum’da ve 30 Ekim’de Antalya’da görüşmeler yaptı.
SunExpres, Pegasus ve Emirates hava yolları 79 bin 523 lira maaşla kabin memuru alımına başladı. 3 havayolları iş ilanlarında başvuruda bulunacak kabin memuru adaylarında en az lise mezunu olma şartı aranıyor.

haberimizvar.net- 79 bin 523 lira maaşla kabin memuru alımı başvurusu başladı! En az lise mezunu olanlar 3 havayolu şirketine başvurabilir.
Dünya devi Emirates Havayolları, SunExpress, ve Pegasus, yayınladığı yeni iş ilanıyla milyonlarca kişiyi heyecanlandırdı. Başvuru yapacak adaylara en az 2 bin 828 dolar maaş vaat eden şirket, başvuru şartlarını da açıkladı. Peki, Emirates kabin memuru başvuru şartları neler?

79 bin 523 lira maaşla kabin memuru alımı başvurusu başladı! En az lise mezunu olanlar 3 havayolu şirketine başvurabilir

Dünyanın ünlü hava taşımacılık şirketlerinden Emirates, yeni yayınladığı ilanla heyecanlandırdı. Türkiye'den kabin memuru alımı yapacak olan şirket başvuru şartlarını da açıkladı.

Emirates Havayolları, dünya çapında tanınan bir hava taşımacılık devi, yeni bir iş ilanı yayınladı ve bu durum büyük bir heyecan yarattı. Şirket, başvuru yapacak adaylara en az 2 bin 828 dolarlık bir maaş teklif ediyor ve başvuru koşullarını da belirtiyor. Peki, Emirates’in kabin memuru için belirlediği başvuru şartları nelerdir?

Emirates, dünya çapında tanınan bir hava taşımacılık şirketi, yeni bir iş ilanı yayınladı ve bu durum büyük bir heyecan yarattı. Şirket, Türkiye’den kabin memuru almayı planlıyor ve başvuru koşullarını da belirtti.

Emirates tarafından yayınlanan ilanda, en az lise mezunu olan kabin memurları arandığı belirtiliyor. Şirket, 2 bin 828 dolarlık bir maaş teklif ediyor ve bu miktar, güncel döviz kuruyla 79 bin 523 liraya denk geliyor. Alımlarla ilgili tüm detaylara Emirates’in resmi kariyer sayfasından ulaşabilirsiniz.

Emirates, Dubai merkezli, 6 kıtada müşterilere hizmet veren, turizm ve ticareti kolaylaştıran ödüllü bir havayolu şirketi. Şirketin geniş gövdeli Boeing 777 ve Airbus A380 uçaklarından oluşan devasa filosu, sektör lideri hizmetleriyle dünya genelinde örnek olarak gösteriliyor.

Emirates Havayolları, Türkiye’den kabin memuru alımı için görüşmeler gerçekleştiriyor. Şirket, 13 Ekim’de Bodrum’da ve 30 Ekim’de Antalya’da görüşmeler yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.