Kaçak yapıya izin yok

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2024 - 18:46, Güncelleme: 06.04.2024 - 18:46
 

Kaçak yapıya izin yok

Seçimi fırsat bilerek sahile yerleştirilen kaçak yapı Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince anında kaldırıldı.

haberimizvar.net- Alanya'da vatandaşlardan gelen Kızlarpınarı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde kaçak yapı ihbarı üzerine olay yerine intikal eden zabıta ekipleri, sahile yerleştirilen kaçak yapıyı aynı gün içinde kaldırdı. Konteyneri koyduğu belirlenen şahıslara ise 775 Sayılı Gece Kondu Kanunu’na muhalefetten dolayı tutanak tutularak cezai işlem yapıldı. Kent genelinde hiçbir kaçak yapıya müsaade etmeyeceklerini, kaçak yapıların ivedilikle tespit ve imhasını sürdüreceklerini söyleyen Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde olmaları için çalışıyoruz. Hiçbir noktada kaçak yapıya müsaade etmeyeceğiz. Kent disiplinin oluşması ve korunması hususunda taviz vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.
Seçimi fırsat bilerek sahile yerleştirilen kaçak yapı Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince anında kaldırıldı.

haberimizvar.net- Alanya'da vatandaşlardan gelen Kızlarpınarı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde kaçak yapı ihbarı üzerine olay yerine intikal eden zabıta ekipleri, sahile yerleştirilen kaçak yapıyı aynı gün içinde kaldırdı. Konteyneri koyduğu belirlenen şahıslara ise 775 Sayılı Gece Kondu Kanunu’na muhalefetten dolayı tutanak tutularak cezai işlem yapıldı.


Kent genelinde hiçbir kaçak yapıya müsaade etmeyeceklerini, kaçak yapıların ivedilikle tespit ve imhasını sürdüreceklerini söyleyen Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde olmaları için çalışıyoruz. Hiçbir noktada kaçak yapıya müsaade etmeyeceğiz. Kent disiplinin oluşması ve korunması hususunda taviz vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.