Kadıköy'de Boğaziçi yasağı

GÜNDEM 02.02.2021 - 16:53, Güncelleme: 02.02.2021 - 16:53
 

Kadıköy'de Boğaziçi yasağı

Kadıköy Kaymakamlığı, Kadıköy'de yapılacak Boğaziçi eylemleri üzerine, yasak ilan etti.

haberimizvar.net- Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerin Cumhurbaşkanlığı kararıyla rektörlüğe atanan Prof. Dr. Melih Bulu'ya karşı eylemler sürüyor. Bugün, Boğaziçili öğrencilere destek için, sivil toplum örgütleri tarafından, saat 18:00’da, Kadıköy Rıhtım’da toplanma çağrısı yapıldı. Öte yandan Kadıköy Kaymakamlığı, Kadıköy'de yapılacak Boğaziçi eylemleri üzerine, yasak ilan etti. Kadıköy Kaymakamlığı yaptığı basın açıklamasında, "Kaymakamlığımızca idaremizde bulunan tüm kapalı ve açık alanlarda 7 gün süreyle her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü yasaklanmıştır" dedi.
Kadıköy Kaymakamlığı, Kadıköy'de yapılacak Boğaziçi eylemleri üzerine, yasak ilan etti.

haberimizvar.net-  Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerin Cumhurbaşkanlığı kararıyla rektörlüğe atanan Prof. Dr. Melih Bulu'ya karşı eylemler sürüyor.

Bugün, Boğaziçili öğrencilere destek için, sivil toplum örgütleri tarafından, saat 18:00’da, Kadıköy Rıhtım’da toplanma çağrısı yapıldı.

Öte yandan Kadıköy Kaymakamlığı, Kadıköy'de yapılacak Boğaziçi eylemleri üzerine, yasak ilan etti. Kadıköy Kaymakamlığı yaptığı basın açıklamasında, "Kaymakamlığımızca idaremizde bulunan tüm kapalı ve açık alanlarda 7 gün süreyle her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü yasaklanmıştır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.