Kadın girişimciyi gururlandıran ödül

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2023 - 12:11, Güncelleme: 29.11.2023 - 12:16
 

Kadın girişimciyi gururlandıran ödül

Yerli propolis üreticisi kadın girişimci Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, İnovaLİG’de birincilik ödülünün sahibi oldu.

haberimizvar.net- T.C. Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin ev sahipliğinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Innovation Week 2023, inovasyonun gücünü keşfetmeyi amaçlayan firmaları bir araya getirdi. Etkinlik kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen İnovaLİG Şampiyonları Ödül Töreni’nde, Türkiye'nin İnovasyon Liderleri ödüllerine kavuştu. Toplamda 5 farklı kategoride yarışan, birbirinden farklı sektörlerde faaliyet gösteren 2 bin 500 firma arasından, yerli propolis üreticisi kadın girişimci Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı’nın kurucusu olduğu yüzde 100 yerli firma BEE’O Propolis, İnovasyon Döngüsü kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Firmanın kurucusu ve genel müdürü Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, “Geleceğin şekillendirilmesinde inovasyonun rolüne olan inancımızı sürdürerek, sektöre ve ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz. İnovasyonun gücünü keşfetmek ve ilham vermek adına düzenlenen Türkiye Innovation Week etkinliği, bizim için unutulmaz bir başarı ve motivasyon kaynağı olmuştur. 2016 yılında ilk kez, İnovaLİG’de ikincilik ödülü almıştık. Şimdi ise, birincilik ödülüne layık görüldük. Sıradaki hedefimiz şampiyonluk.”
Yerli propolis üreticisi kadın girişimci Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, İnovaLİG’de birincilik ödülünün sahibi oldu.

haberimizvar.net- T.C. Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin ev sahipliğinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Innovation Week 2023, inovasyonun gücünü keşfetmeyi amaçlayan firmaları bir araya getirdi. Etkinlik kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen İnovaLİG Şampiyonları Ödül Töreni’nde, Türkiye'nin İnovasyon Liderleri ödüllerine kavuştu. Toplamda 5 farklı kategoride yarışan, birbirinden farklı sektörlerde faaliyet gösteren 2 bin 500 firma arasından, yerli propolis üreticisi kadın girişimci Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı’nın kurucusu olduğu yüzde 100 yerli firma BEE’O Propolis, İnovasyon Döngüsü kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Firmanın kurucusu ve genel müdürü Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, “Geleceğin şekillendirilmesinde inovasyonun rolüne olan inancımızı sürdürerek, sektöre ve ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz. İnovasyonun gücünü keşfetmek ve ilham vermek adına düzenlenen Türkiye Innovation Week etkinliği, bizim için unutulmaz bir başarı ve motivasyon kaynağı olmuştur. 2016 yılında ilk kez, İnovaLİG’de ikincilik ödülü almıştık. Şimdi ise, birincilik ödülüne layık görüldük. Sıradaki hedefimiz şampiyonluk.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.