Kadın mühendislere 8 Mart izni

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.03.2024 - 15:52, Güncelleme: 08.03.2024 - 15:52
 

Kadın mühendislere 8 Mart izni

ÇEVRE Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın mühendislere 1 gün idari izin verilmesi' çağrısına, birçok firma olumlu yanıt verdi.

haberimizvar.net- Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, şöyle denildi; "TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi olarak 8 Mart tarihinde kadın hakları farkındalığını artırmak amacıyla kadın mühendislere '1 günlük idari izin verilmesi' teklifiyle Antalya, Burdur ve Isparta bölgelerinde bulunan çevre sektöründeki firmalar ile iletişime geçtik. Çevre mühendislik firmaları bu teklifimizi geri çevirmedi, eşi benzeri olmayan bir organizasyona birlikte imza atmış olduk. 8 Mart, insan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesini, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasını temsil ediyor. Kadın mühendislerimize izin veren tüm işverenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 'Kızın var mı derdin var' diyenlere de bir mesajımız var. Evet derdimiz büyük, müthiş başarılara imza atan kadınlarımız var, iyi ki varlar. Dünya yüzeyinde gördüğümüz her şey kadının eseridir. Her geçen gün artan kadın cinayetleri, taciz ve tecavüzler de son bulmalıdır."
ÇEVRE Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın mühendislere 1 gün idari izin verilmesi' çağrısına, birçok firma olumlu yanıt verdi.

haberimizvar.net- Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, şöyle denildi;

"TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi olarak 8 Mart tarihinde kadın hakları farkındalığını artırmak amacıyla kadın mühendislere '1 günlük idari izin verilmesi' teklifiyle Antalya, Burdur ve Isparta bölgelerinde bulunan çevre sektöründeki firmalar ile iletişime geçtik. Çevre mühendislik firmaları bu teklifimizi geri çevirmedi, eşi benzeri olmayan bir organizasyona birlikte imza atmış olduk. 8 Mart, insan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesini, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasını temsil ediyor. Kadın mühendislerimize izin veren tüm işverenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 'Kızın var mı derdin var' diyenlere de bir mesajımız var. Evet derdimiz büyük, müthiş başarılara imza atan kadınlarımız var, iyi ki varlar. Dünya yüzeyinde gördüğümüz her şey kadının eseridir. Her geçen gün artan kadın cinayetleri, taciz ve tecavüzler de son bulmalıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.