Kadın muhtarlardan Ankara çıkarması

GÜNDEM 27.10.2021 - 16:59, Güncelleme: 27.10.2021 - 16:59
 

Kadın muhtarlardan Ankara çıkarması

Antalya’da görev yapan kadın muhtarlar Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu

haberimizvar.net- Antalyalı muhtar kadınlar, kadınların muhtar seçilme hakkını kazandıkları 26 Ekim 1933’ün yıldönümünde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in n ev sahipliğinde Ankara’ya ziyarette bulundu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtar İşleri Şube Müdürü Cihangir Yılmaz’ın koordinasyonunda yapılan ziyarete Uluç Mahalle Muhtarı Hülya Bozkurt, Etiler Mahalle Muhtarı Nesrin Kuş, Üçgen Mahalle Muhtarı Aynur Baycın, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Gülay Eser Taş, Kumuca/Altınyaka Mahalle Muhtarı Havva Karakuş ile Kumluca/Ortaköy Mahalle Muhtarı Halime Kaya katıldı.  KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTULAR  Ankara’da Kadın Muhtarlar Dernek Başkanı Serpil Erenoğlu eşliğinde önce Anıtkabir’i ziyaret eden Antalyalı kadın muhtarlar, daha sonra CHP Genel Merkezi’nde Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu. Buradaki buluşmaya CHP Antalya milletvekilleri Rafet Zeybek, Cavit Arı, Çetin Osman Budak ile Aydın Özer de eşlik etti. Kılıçdaroğlu ile bir süre sohbet eden kadınlar, yaşadıkları sorunları anlattı.      
Antalya’da görev yapan kadın muhtarlar Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu

haberimizvar.net- Antalyalı muhtar kadınlar, kadınların muhtar seçilme hakkını kazandıkları 26 Ekim 1933’ün yıldönümünde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in n ev sahipliğinde Ankara’ya ziyarette bulundu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtar İşleri Şube Müdürü Cihangir Yılmaz’ın koordinasyonunda yapılan ziyarete Uluç Mahalle Muhtarı Hülya Bozkurt, Etiler Mahalle Muhtarı Nesrin Kuş, Üçgen Mahalle Muhtarı Aynur Baycın, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Gülay Eser Taş, Kumuca/Altınyaka Mahalle Muhtarı Havva Karakuş ile Kumluca/Ortaköy Mahalle Muhtarı Halime Kaya katıldı. 

KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTULAR 

Ankara’da Kadın Muhtarlar Dernek Başkanı Serpil Erenoğlu eşliğinde önce Anıtkabir’i ziyaret eden Antalyalı kadın muhtarlar, daha sonra CHP Genel Merkezi’nde Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu. Buradaki buluşmaya CHP Antalya milletvekilleri Rafet Zeybek, Cavit Arı, Çetin Osman Budak ile Aydın Özer de eşlik etti. Kılıçdaroğlu ile bir süre sohbet eden kadınlar, yaşadıkları sorunları anlattı.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.