Kadın ressamlar karmada buluştu

KÜLTÜR 10.03.2022 - 17:36, Güncelleme: 10.03.2022 - 17:36
 

Kadın ressamlar karmada buluştu

Güzel Sanatlar Derneği (GÜSAD) üyesi kadın ressamlar, 'Dünya Kadınlar Günü' etkinlikleri kapsamında açılan karma resim sergisinde bir araya geldi.

haberimizvar.net-  Bir alış veriş merkezinin güzel sanatlar galesinde açılan serginin kurdelesini Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fedai Yaman, GÜSAD Başkanı Ahmet Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri birlikte kesti.  SANATIN HER DALINDALAR  GÜSAD üyesi 40 kadın ressamın 50 eserinin yer aldığı sergide konuşan GÜSAD'ın yeni başkanı Ahmet Korkmaz, "Kadılarımızın sanatın içinde yer almalarının, sanatın her dalında çalışmaları sanata renk katmaları, derneğimizin üye sayısının çoğunluğunun da kadınlardan oluşmasının onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz" dedi.  EKİCİ'NİN ADI YAŞAYACAK  Ahmet Korkmaz, bir süre önce yaşamını yitiren Antalya'nın ünlü ressamlarından Turhan Ekici'nin adının atölyesinin bulunduğu sokaktaki bir parka verildiğinin müjdesini de paylaştı. Korkmaz, "Muratpaşa Belediyesi Meclisi üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.  Yağlıboya, akrilik boya, suluboya çalışmalarından oluşan sergi, 27 Mart Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak. 
Güzel Sanatlar Derneği (GÜSAD) üyesi kadın ressamlar, 'Dünya Kadınlar Günü' etkinlikleri kapsamında açılan karma resim sergisinde bir araya geldi.

haberimizvar.net-  Bir alış veriş merkezinin güzel sanatlar galesinde açılan serginin kurdelesini Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fedai Yaman, GÜSAD Başkanı Ahmet Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri birlikte kesti.

 SANATIN HER DALINDALAR

 GÜSAD üyesi 40 kadın ressamın 50 eserinin yer aldığı sergide konuşan GÜSAD'ın yeni başkanı Ahmet Korkmaz, "Kadılarımızın sanatın içinde yer almalarının, sanatın her dalında çalışmaları sanata renk katmaları, derneğimizin üye sayısının çoğunluğunun da kadınlardan oluşmasının onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

 EKİCİ'NİN ADI YAŞAYACAK

 Ahmet Korkmaz, bir süre önce yaşamını yitiren Antalya'nın ünlü ressamlarından Turhan Ekici'nin adının atölyesinin bulunduğu sokaktaki bir parka verildiğinin müjdesini de paylaştı. Korkmaz, "Muratpaşa Belediyesi Meclisi üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

 Yağlıboya, akrilik boya, suluboya çalışmalarından oluşan sergi, 27 Mart Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.