Kadın şehrinde kadın belediye başkanı yok

SİYASET 29.02.2024 - 15:24, Güncelleme: 29.02.2024 - 17:26
 

Kadın şehrinde kadın belediye başkanı yok

Antalya İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Kadın ve Makine Mühendisleri Odası (MMO) eski Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, kadınların üst yönetimlerde daha çok yer alması gerektiğini belirterek, "Antalya kadın şehri ancak hala bir kadın belediye başkanı olmamasını üzüntüyle izliyoruz" dedi.

haberimizvar.net- Antalya İl Koordinasyon Kurulu (İKK) kadın üyesi ve Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi eski Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, Antalya'yı bir kadın şehri olarak tanımlayarak, kadınların üst yönetimlerde daha çok yer almaları gerektiğini söyledi. Hamamcıoğlu, "Biz kadınların üst kademelerde, mecliste bulunarak ve sorunlara kamuoyu oluşturarak daha acil çözümler bulabilmesi için yönetimlerde kadın sayısının artmasını, yönetimlere içimizden birilerini çıkartmak istiyorduk" şeklinde konuştu. Belediye başkanlarının göreve geldiklerinde, Antalya'yı dünyada tanıtarak bir kadın şehri olduğunu dile getirmelerini beklediklerini vurgulayan Ayşen Hamamcıoğlu, şunları söyledi: "Antalya'da hala bir belediye başkanının kadın olmamasını üzüntüyle izliyoruz. Göreve gelecek erkek yöneticilerin bu konuda daha hassas davranmasını ve kadınların sosyal alanları daha çok kullanmalarını sağlamalarını istiyoruz" Hamamcıoğlu, Avukat Feyza Altun'un sosyal medya hesabından yaptığı şeriat karşıtı paylaşımın ardından hakkında soruşturma başlatılmasının Türkiye'de şeriatla ilgili tartışmaların gündeme geldiğini hatırlatarak, "Cumhuriyetin çocuklarıyız. Ne şeriatçıyız, ne de şeriatçılardan yanayız" diye konuştu.
Antalya İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Kadın ve Makine Mühendisleri Odası (MMO) eski Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, kadınların üst yönetimlerde daha çok yer alması gerektiğini belirterek, "Antalya kadın şehri ancak hala bir kadın belediye başkanı olmamasını üzüntüyle izliyoruz" dedi.

haberimizvar.net- Antalya İl Koordinasyon Kurulu (İKK) kadın üyesi ve Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi eski Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, Antalya'yı bir kadın şehri olarak tanımlayarak, kadınların üst yönetimlerde daha çok yer almaları gerektiğini söyledi. Hamamcıoğlu, "Biz kadınların üst kademelerde, mecliste bulunarak ve sorunlara kamuoyu oluşturarak daha acil çözümler bulabilmesi için yönetimlerde kadın sayısının artmasını, yönetimlere içimizden birilerini çıkartmak istiyorduk" şeklinde konuştu.

Belediye başkanlarının göreve geldiklerinde, Antalya'yı dünyada tanıtarak bir kadın şehri olduğunu dile getirmelerini beklediklerini vurgulayan Ayşen Hamamcıoğlu, şunları söyledi: "Antalya'da hala bir belediye başkanının kadın olmamasını üzüntüyle izliyoruz. Göreve gelecek erkek yöneticilerin bu konuda daha hassas davranmasını ve kadınların sosyal alanları daha çok kullanmalarını sağlamalarını istiyoruz" Hamamcıoğlu, Avukat Feyza Altun'un sosyal medya hesabından yaptığı şeriat karşıtı paylaşımın ardından hakkında soruşturma başlatılmasının Türkiye'de şeriatla ilgili tartışmaların gündeme geldiğini hatırlatarak, "Cumhuriyetin çocuklarıyız. Ne şeriatçıyız, ne de şeriatçılardan yanayız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.