Kadına şiddete tiyatro ile 'hayır' dediler

GÜNDEM 26.11.2019 - 13:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kadına şiddete tiyatro ile 'hayır' dediler

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan kadına yönelik şiddeti ele alan 'Odun' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

haberimizvar.net-Akdeniz Üniversitesi Kadın Çalışmaları Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM) ve Vizyoner Hemşireler Mesleki ve Sosyal Girişimcilik Platformu işbirliğiyle 'Kadına Şiddetle Mücadele Haftası' kapsamında, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla düzenlenen programın açılış konuşmasını, KATCAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlkay Kutlar ve Vizyoner Hemşireler Mesleki ve Sosyal Girişimcilik Platformu Başkanı Öğr. Gör. Gonca Kazancı Kuşoğlu yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Hemşirelik Fakültesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen 'Odun' adlı tiyatro oyununa, öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ve 'kadına şiddet' konusuna dikkat çekilen oyunda, öğrencilerin performansı izleyicilerden büyük alkış aldı.  
Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan kadına yönelik şiddeti ele alan 'Odun' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

haberimizvar.net-Akdeniz Üniversitesi Kadın Çalışmaları Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM) ve Vizyoner Hemşireler Mesleki ve Sosyal Girişimcilik Platformu işbirliğiyle 'Kadına Şiddetle Mücadele Haftası' kapsamında, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla düzenlenen programın açılış konuşmasını, KATCAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlkay Kutlar ve Vizyoner Hemşireler Mesleki ve Sosyal Girişimcilik Platformu Başkanı Öğr. Gör. Gonca Kazancı Kuşoğlu yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından Hemşirelik Fakültesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen 'Odun' adlı tiyatro oyununa, öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ve 'kadına şiddet' konusuna dikkat çekilen oyunda, öğrencilerin performansı izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.