'Kadınlar hayatın ayrılmaz parçası'

YEREL 08.03.2024 - 17:24, Güncelleme: 08.03.2024 - 17:24
 

'Kadınlar hayatın ayrılmaz parçası'

Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

haberimizvar.net- Kadınların fedakârlıkları ve nezaketleriyle toplumun denge unsuru olduğunu ifade eden Başkan Cengiz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tarihimizin her devrinde kadınlar, aile ve toplum yapısının en değerli yerinde bulunmuştur. Bu anlamda fedakârlıklar ortaya koyan kadınlarımız takdir kazanmıştır. Kadın, toplumu oluşturan en önemli halkadır. Hayatın ayrılmaz bir parçası, fedakârlığın ve duyarlılığın sembolü kadınların yeri hayatımızda anne olarak ayrı, eş olarak ayrı, kız evlat olarak apayrıdır. Kadınlarına değer veren toplumların, hak ettiği şekilde yükseleceği gerçeği vardır. Kurtuluş Savaşımızda cephe gerisinin kahramanı olan kadınlarımız bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri de yetiştirmişlerdir. Kadına yönelik şiddet ve baskı, tüm dünyada önemli bir sorundur. Kadınların uğradığı her haksızlıkta, adaletsizlikte ve ayrımcılıkta onların yanında yer almak vicdanını yitirmemiş herkesin görevidir. Kadınlar bizim baş tacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren; ailenin ve toplumun temel taşı annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, üreten, emek veren, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”
Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

haberimizvar.net- Kadınların fedakârlıkları ve nezaketleriyle toplumun denge unsuru olduğunu ifade eden Başkan Cengiz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarihimizin her devrinde kadınlar, aile ve toplum yapısının en değerli yerinde bulunmuştur. Bu anlamda fedakârlıklar ortaya koyan kadınlarımız takdir kazanmıştır. Kadın, toplumu oluşturan en önemli halkadır. Hayatın ayrılmaz bir parçası, fedakârlığın ve duyarlılığın sembolü kadınların yeri hayatımızda anne olarak ayrı, eş olarak ayrı, kız evlat olarak apayrıdır. Kadınlarına değer veren toplumların, hak ettiği şekilde yükseleceği gerçeği vardır. Kurtuluş Savaşımızda cephe gerisinin kahramanı olan kadınlarımız bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri de yetiştirmişlerdir. Kadına yönelik şiddet ve baskı, tüm dünyada önemli bir sorundur. Kadınların uğradığı her haksızlıkta, adaletsizlikte ve ayrımcılıkta onların yanında yer almak vicdanını yitirmemiş herkesin görevidir. Kadınlar bizim baş tacımızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren; ailenin ve toplumun temel taşı annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, üreten, emek veren, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.