'Kadınların Savaşı' Antalya'ya geliyor

KÜLTÜR 27.01.2024 - 16:50, Güncelleme: 27.01.2024 - 16:50
 

'Kadınların Savaşı' Antalya'ya geliyor

Kültür sanat programlarına verdiği önem ile bilinen Antalya, yeni yılın ilk ayına komedi ile veda edecek. ‘Kadınların Savaşı’ isimli tiyatro oyunu Antalyalılar ile bir araya gelecek.

haberimizvar.net- Türkiye’nin birçok bölgesinde farklı sahnelerin performansları, yorumları ile harmanlanarak seyircisi ile buluşan ‘Kadınların Savaşı’ isimli tiyatro oyunu, bu kez perdelerini Antalyalı izleyicisi için aralayacak. 2 bin 500 senelik komedi, 5 Ocak 2024 tarihinde Mall Of Antalya sahnesinde seyirci ile buluşacak. Antre Sahne’nin mizahı ile bezenmiş oyun, saat 20.00’da başlayacak. Oyunun biletleri, biletix sitesinden temin edilebilecek.   OYUNUN KONUSU Erkekler savaşa son vermeyi başaramayınca Lysistrata’nın aklına, kadınları ikna edip; erkekleri barışa zorlamaları gerektiği düşüncesi gelir. Lysistrata kadınları bir araya toplar, Spartalı Lampito ile diğer düşman devletlerden gelen kadınlar bunlar arasındadır. Kadınlar önce gönülsüz davransalar da Lysistrata’nın planını benimser, onu gerçekleştirmeye ant içerler.   (Antalya Körfez)
Kültür sanat programlarına verdiği önem ile bilinen Antalya, yeni yılın ilk ayına komedi ile veda edecek. ‘Kadınların Savaşı’ isimli tiyatro oyunu Antalyalılar ile bir araya gelecek.

haberimizvar.net- Türkiye’nin birçok bölgesinde farklı sahnelerin performansları, yorumları ile harmanlanarak seyircisi ile buluşan ‘Kadınların Savaşı’ isimli tiyatro oyunu, bu kez perdelerini Antalyalı izleyicisi için aralayacak. 2 bin 500 senelik komedi, 5 Ocak 2024 tarihinde Mall Of Antalya sahnesinde seyirci ile buluşacak. Antre Sahne’nin mizahı ile bezenmiş oyun, saat 20.00’da başlayacak. Oyunun biletleri, biletix sitesinden temin edilebilecek.

 

OYUNUN KONUSU

Erkekler savaşa son vermeyi başaramayınca Lysistrata’nın aklına, kadınları ikna edip; erkekleri barışa zorlamaları gerektiği düşüncesi gelir. Lysistrata kadınları bir araya toplar, Spartalı Lampito ile diğer düşman devletlerden gelen kadınlar bunlar arasındadır. Kadınlar önce gönülsüz davransalar da Lysistrata’nın planını benimser, onu gerçekleştirmeye ant içerler.

 

( Antalya Körfez)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.