Kadrosu Büyükşehir’de

GÜNDEM 04.10.2019 - 14:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kadrosu Büyükşehir’de

Şoförler Odası operasyonunda teknik takibe takıldığı için görevden alınan Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca’nın asıl kadrosunun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğu belirtildi. Şu an izinde olan Yasak’ın Büyükşehir’de hangi görevi alacağı merak konusu oldu

haberimizvar.net Antalya Şoförler Odası’na yönelik yapılan rüşvet operasyonunda cezaevindeki eski oda başkanı Mehmet Ali Alkan’la yaptığı telefon konuşması teknik takibe takıldığı için Ticaret İl Müdürlüğü görevinden alınan Seval Yasak Dizerkonca’nın asıl kadrosunun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğu öğrenildi. AKP’li Menderes Türel döneminde Büyükşehir Belediyesi’nde Dış İlişkiler Daire Başkanı olarak görev yapan Seval Yasak, 2016 yılında açığa alınmıştı. Kadrosu Büyükşehir Belediyesi’nde olan Yasak, vekaleten atamayla Antalya Ticaret İl Müdürü yapıldı. Yaklaşık 3 yıldır bu görevi yürüten Yasak, Şoförler Odası soruşturmasında adı geçtiği için görevden alındı.  ‘ASLİ KADROMA GERİ DÖNDÜM’ Görevden alındıktan sonra hakkında yapılan haberler üzerine bir açıklama yapan Seval Yasak Dizerkonca, ticaret il müdürlüğü görevini geçici görevle yürüttüğünü belirttikten sonra, “657 sayılı devlet memurları kanununa göre geçici görevle başka bir kurumda vekaleten yürütülen görevlerde, vekalet bitince asli kadroya dönülür. Ben de asli kadromun olduğu kurumda, onurumla, şerefimle, şehrime, ülkeme hizmet etmeye devam etmekteyim” ifadelerini kullanmıştı. Seval Yasak’ın ‘asli kadromun olduğu kurum’  diyerek Büyükşehir Belediyesi’ni kastettiği dile getirilirken, şu an izin kullandığı, izni bittikten sonra Büyükşehir’de nasıl bir görev alacağının henüz bilinmediği belirtildi.
Şoförler Odası operasyonunda teknik takibe takıldığı için görevden alınan Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca’nın asıl kadrosunun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğu belirtildi. Şu an izinde olan Yasak’ın Büyükşehir’de hangi görevi alacağı merak konusu oldu

haberimizvar.net Antalya Şoförler Odası’na yönelik yapılan rüşvet operasyonunda cezaevindeki eski oda başkanı Mehmet Ali Alkan’la yaptığı telefon konuşması teknik takibe takıldığı için Ticaret İl Müdürlüğü görevinden alınan Seval Yasak Dizerkonca’nın asıl kadrosunun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğu öğrenildi. AKP’li Menderes Türel döneminde Büyükşehir Belediyesi’nde Dış İlişkiler Daire Başkanı olarak görev yapan Seval Yasak, 2016 yılında açığa alınmıştı. Kadrosu Büyükşehir Belediyesi’nde olan Yasak, vekaleten atamayla Antalya Ticaret İl Müdürü yapıldı. Yaklaşık 3 yıldır bu görevi yürüten Yasak, Şoförler Odası soruşturmasında adı geçtiği için görevden alındı. 

‘ASLİ KADROMA GERİ DÖNDÜM’

Görevden alındıktan sonra hakkında yapılan haberler üzerine bir açıklama yapan Seval Yasak Dizerkonca, ticaret il müdürlüğü görevini geçici görevle yürüttüğünü belirttikten sonra, “657 sayılı devlet memurları kanununa göre geçici görevle başka bir kurumda vekaleten yürütülen görevlerde, vekalet bitince asli kadroya dönülür. Ben de asli kadromun olduğu kurumda, onurumla, şerefimle, şehrime, ülkeme hizmet etmeye devam etmekteyim” ifadelerini kullanmıştı. Seval Yasak’ın ‘asli kadromun olduğu kurum’  diyerek Büyükşehir Belediyesi’ni kastettiği dile getirilirken, şu an izin kullandığı, izni bittikten sonra Büyükşehir’de nasıl bir görev alacağının henüz bilinmediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.