Kafasına darbe aldı ağır yaralandı

ASAYİŞ 25.11.2023 - 12:15, Güncelleme: 25.11.2023 - 12:15
 

Kafasına darbe aldı ağır yaralandı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, antrenörlerinin öğretmenler gününü kutlarken kulüp personelinin doğum günü kutlaması sürpriziyle karşılaştı

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, antrenörlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarken, kulüp personelinin de kendisinin doğum günü kutlaması sürpriziyle karşılaştı. Kulüp binasında 13 farklı branşın altyapı antrenörleri ile bir araya gelen Başkan Çatal, “Yaklaşık 800 bin nüfuslu bir ilçenin çocuk ve gençlerini spora kazandırırken, ahlak ve temel alışkanlık da öğretiyorsunuz. Öğrencilerinize verdiğiniz düzen- intizam, ömür boyu hareket biçimine dönüşüyor.” diyerek 24 Kasım’ı kutlama hakları olduğunu vurguladı. SOSYAL HAYATA HAZIRLIYORSUNUZ Kadrosunun binlerce çocuğun eğitimine doğrudan etki etiğinin altını çizen Çatal, “Biz genelde enerjileri dışarıya vuran çocuklarla ilgileniyoruz. Onları bir yerden alıp hedeflenen yere getirmeye çalışıyorsunuz. Öğrencilerinizin kas yorgunluğuna kadar düşünüyorsunuz. Onları sosyal hayata hazırlıyorsunuz.” diye konuştu. Teknik direktörlerin de sırasıyla günün önemiyle ilgili konuşmaların ardından, kulüp personeli salona Çatal’ın doğum günü pastasını getirdi. Başkan Çatal alkışlar ve tebrikler eşliğinde 56’ıncı doğum gününü kutladı.  
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, antrenörlerinin öğretmenler gününü kutlarken kulüp personelinin doğum günü kutlaması sürpriziyle karşılaştı

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, antrenörlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarken, kulüp personelinin de kendisinin doğum günü kutlaması sürpriziyle karşılaştı. Kulüp binasında 13 farklı branşın altyapı antrenörleri ile bir araya gelen Başkan Çatal, “Yaklaşık 800 bin nüfuslu bir ilçenin çocuk ve gençlerini spora kazandırırken, ahlak ve temel alışkanlık da öğretiyorsunuz. Öğrencilerinize verdiğiniz düzen- intizam, ömür boyu hareket biçimine dönüşüyor.” diyerek 24 Kasım’ı kutlama hakları olduğunu vurguladı.

SOSYAL HAYATA HAZIRLIYORSUNUZ

Kadrosunun binlerce çocuğun eğitimine doğrudan etki etiğinin altını çizen Çatal, “Biz genelde enerjileri dışarıya vuran çocuklarla ilgileniyoruz. Onları bir yerden alıp hedeflenen yere getirmeye çalışıyorsunuz. Öğrencilerinizin kas yorgunluğuna kadar düşünüyorsunuz. Onları sosyal hayata hazırlıyorsunuz.” diye konuştu. Teknik direktörlerin de sırasıyla günün önemiyle ilgili konuşmaların ardından, kulüp personeli salona Çatal’ın doğum günü pastasını getirdi. Başkan Çatal alkışlar ve tebrikler eşliğinde 56’ıncı doğum gününü kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.