Kafe ve lokantalar kapalı kaldı sokağa çıkma kısıtlaması değişmedi

GÜNDEM 02.02.2021 - 09:51, Güncelleme: 16.02.2021 - 16:26
 

Kafe ve lokantalar kapalı kaldı sokağa çıkma kısıtlaması değişmedi

Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan kafe, lokantaların açılışı ve sokağa çıkma kısıtlamalarına değinmedi. Mevcut kısıtlamalar devam edecek.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yüz yüze eğitimin köy okulları için 15 Şubat’ta başlayacağını 1 Mart itibariyle ise 8.-12. sınıflar ile özel okulların yüz yüze eğitime geçeceği açıkladı. KAFE VE LOKANTALAR KAPALI KALDI Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarından gıda fiyatlarındaki zamlara ve esnafın durumuna değinirken lokanta, kafe ve restoranların durumuna değinmedi.   Erdoğan’ın açıklamaları kafe, lokanta ve restoranların paket servis ile çalışmaya devam edeceği, söz konusu mekanların bir süre daha müşteriye kapalı kalacağı anlamına geliyor. Böylece salgın ve uzun süredir kapalı olmanın etkisiyle çıkmaza giren esnafın dört gözle beklediği müjdeli haber de gelmedi.  SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMALARI DEĞİŞMEDİ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değinmediği bir başka konu da sokağa çıkma kısıtlamaları oldu. Sokağa çıkma kısıtlamalarının da mevcut şekilde devam edeceği öğrenildi. Hafta içi saat 21:00 ile 05:00 arası sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya devam edilecek. Öte yandan Cuma akşam 21:00 ile Pazartesi sabah 05:00 arası olan hafta sonu sokağa çıkma yasağında da bir değişikliğe gidilmedi.  
Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan kafe, lokantaların açılışı ve sokağa çıkma kısıtlamalarına değinmedi. Mevcut kısıtlamalar devam edecek.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, yüz yüze eğitimin köy okulları için 15 Şubat’ta başlayacağını 1 Mart itibariyle ise 8.-12. sınıflar ile özel okulların yüz yüze eğitime geçeceği açıkladı.

KAFE VE LOKANTALAR KAPALI KALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarından gıda fiyatlarındaki zamlara ve esnafın durumuna değinirken lokanta, kafe ve restoranların durumuna değinmedi.

 

Erdoğan’ın açıklamaları kafe, lokanta ve restoranların paket servis ile çalışmaya devam edeceği, söz konusu mekanların bir süre daha müşteriye kapalı kalacağı anlamına geliyor.

Böylece salgın ve uzun süredir kapalı olmanın etkisiyle çıkmaza giren esnafın dört gözle beklediği müjdeli haber de gelmedi. 

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMALARI DEĞİŞMEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değinmediği bir başka konu da sokağa çıkma kısıtlamaları oldu. Sokağa çıkma kısıtlamalarının da mevcut şekilde devam edeceği öğrenildi.

Hafta içi saat 21:00 ile 05:00 arası sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya devam edilecek. Öte yandan Cuma akşam 21:00 ile Pazartesi sabah 05:00 arası olan hafta sonu sokağa çıkma yasağında da bir değişikliğe gidilmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.