Kaftancıoğlu tazminattan vazgeçti

SİYASET 01.06.2021 - 22:03, Güncelleme: 01.06.2021 - 22:03
 

Kaftancıoğlu tazminattan vazgeçti

CHP’li Kaftancıoğlu’na hakaret eden Mehmet Ali Çolak özür diledi. Çolak’ın özür dilemesi üzerine Kaftancıoğlu da kazandığı tazminattan, “Ailenle güle güle harca” diyerek vazgeçti.

haberimizvar.net  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisine sosyal medyadan hakaret eden Mehmet Ali Çolak’ı affetti. Açtığı davayı kazanan Kaftancıoğlu, Çolak’ın sosyal medya üzerinden özür dilemesi üzerine tazminat almaktan vazgeçtiğini duyurdu. Canan Kaftancıoğlu, “Sevgili Mehmet Ali Çolak, o gün ettiğin hakaret senden ziyade iktidarın yalanlarla kutuplaştırıcı ve kişileri düşmanlaştırıcı sürecinin bir sonucu. Hal böyle olunca pişmanlığın benim için yeterli ve kıymetli.  Kazandığım nakdi tazminattan vazgeçiyorum. Ailenle güle güle harca” dedi.   KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLEDİ   Kaftancıoğlu’na hakaret ettikten sonra mahkeme tarafından maddi tazminat cezasına çarptırılan Çolak, sosyal medya hesabından şöyle özür diledi: “Sayın Canan Kaftancıoğlu hakkında Nisan 2020 de attığım bir twit içinde hakaret içerikli beyanda bulunduğum için kendisinden ve kamuoyundan özür dilerim. Saygılarımla”. 
CHP’li Kaftancıoğlu’na hakaret eden Mehmet Ali Çolak özür diledi. Çolak’ın özür dilemesi üzerine Kaftancıoğlu da kazandığı tazminattan, “Ailenle güle güle harca” diyerek vazgeçti.

haberimizvar.net

 CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisine sosyal medyadan hakaret eden Mehmet Ali Çolak’ı affetti. Açtığı davayı kazanan Kaftancıoğlu, Çolak’ın sosyal medya üzerinden özür dilemesi üzerine tazminat almaktan vazgeçtiğini duyurdu. Canan Kaftancıoğlu, “Sevgili Mehmet Ali Çolak, o gün ettiğin hakaret senden ziyade iktidarın yalanlarla kutuplaştırıcı ve kişileri düşmanlaştırıcı sürecinin bir sonucu. Hal böyle olunca pişmanlığın benim için yeterli ve kıymetli.  Kazandığım nakdi tazminattan vazgeçiyorum. Ailenle güle güle harca” dedi.

 

KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLEDİ

 

Kaftancıoğlu’na hakaret ettikten sonra mahkeme tarafından maddi tazminat cezasına çarptırılan Çolak, sosyal medya hesabından şöyle özür diledi: “Sayın Canan Kaftancıoğlu hakkında Nisan 2020 de attığım bir twit içinde hakaret içerikli beyanda bulunduğum için kendisinden ve kamuoyundan özür dilerim. Saygılarımla”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.