Kaleiçi'nde romantik konser

YAŞAM 24.11.2021 - 14:13, Güncelleme: 24.11.2021 - 14:13
 

Kaleiçi'nde romantik konser

Antalya'nın tarihi Kaleiçi semti, 'Romantizmin Kıyısında' adlı konser, ilgiyle dinlendi.

haberimizvar.net- Bünyesinde Helenistik döneme ilişkin anıt eserlerin yer aldığı ve 'Konak Konserleri'nin düzenlendiği bir otelin 'RE 22 Kültür Sanat Evi'nde gerçekleşen konserde, Antalya Devlet Konservatuarı Öğr. Gör. Piyano Sanatçısı Ekaterina Aktı ile Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Klarinet Sanatçısı Elif Aksoy sahne aldı. Klasik müzik dinletisine Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal da katıldı. ROMANTİK ESERLER DİNLENDİ Tarihi Kaleiçi semtinde 'Konak Konserleri' projesini başlatan RE 22 Kültür Sanat Evi'nin yöneticisi Rengin Ekmekçioğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan konserde Ekaterina Aktı piyanosuyla, Elif Aksoy klarinetiyle dünyaca ünlü besteciler Johannes Brahms, Sergey Rachmaninoff, Robert Schumann'ın romantik eserlerini yorumladı. Solist sanatçılar, klasik müzik severlere piyano ve klarinetten yayılan namelerle keyifli, neşeli dakikalar yaşattı. ÇİÇEKLE TEŞEKKÜR Rengin Ekmekçioğlu, Ekaterina Aktı ile Elif Aksoy'a çiçekle teşekkür etti. Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal da "Değerli izleyicilerimize yorumladığınız eserlerle çok güzel bir akşam yaşattınız" diyerek kutladı.     
Antalya'nın tarihi Kaleiçi semti, 'Romantizmin Kıyısında' adlı konser, ilgiyle dinlendi.

haberimizvar.net- Bünyesinde Helenistik döneme ilişkin anıt eserlerin yer aldığı ve 'Konak Konserleri'nin düzenlendiği bir otelin 'RE 22 Kültür Sanat Evi'nde gerçekleşen konserde, Antalya Devlet Konservatuarı Öğr. Gör. Piyano Sanatçısı Ekaterina Aktı ile Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Klarinet Sanatçısı Elif Aksoy sahne aldı. Klasik müzik dinletisine Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal da katıldı.


ROMANTİK ESERLER DİNLENDİ


Tarihi Kaleiçi semtinde 'Konak Konserleri' projesini başlatan RE 22 Kültür Sanat Evi'nin yöneticisi Rengin Ekmekçioğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan konserde Ekaterina Aktı piyanosuyla, Elif Aksoy klarinetiyle dünyaca ünlü besteciler Johannes Brahms, Sergey Rachmaninoff, Robert Schumann'ın romantik eserlerini yorumladı. Solist sanatçılar, klasik müzik severlere piyano ve klarinetten yayılan namelerle keyifli, neşeli dakikalar yaşattı.


ÇİÇEKLE TEŞEKKÜR


Rengin Ekmekçioğlu, Ekaterina Aktı ile Elif Aksoy'a çiçekle teşekkür etti. Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal da "Değerli izleyicilerimize yorumladığınız eserlerle çok güzel bir akşam yaşattınız" diyerek kutladı. 


ANTALYA'NIN TARIHI KALEICI SEMTI, 'ROMANTIZMIN KIYISINDA' ADLI KONSER, ILGIYLE DINLENDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)
 

ANTALYA'NIN TARIHI KALEICI SEMTI, 'ROMANTIZMIN KIYISINDA' ADLI KONSER, ILGIYLE DINLENDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)
 

ANTALYA'NIN TARIHI KALEICI SEMTI, 'ROMANTIZMIN KIYISINDA' ADLI KONSER, ILGIYLE DINLENDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.