Kaleiçi’nin simge isimlerinin heykeli dikildi

GÜNDEM 29.06.2021 - 10:58, Güncelleme: 29.06.2021 - 10:58
 

Kaleiçi’nin simge isimlerinin heykeli dikildi

Kaleiçi ‘İskele’nin simge isimleri Mustafa Ekizler ve fener bekçisi Fatma Teyze’nin heykelleri dikildi. Heykellerin açılışını 1 Temmuz’da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yapacak.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi, ‘İskele’ diye bilinen Kaleiçi Yat Limanı’nın simge isimleri Mustafa Ekizler ve Fatma Teyze’nin heykellerini dikilecek. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran iş insanı ve yazar Emin Altıner, “O kadar mutluyum ki... Yaklaşık 12 yıldır uğraş verdiğim bir sosyal sorumluluk projesinin finaline geldik... 1 Temmuz 2021 tarihinde saat 11.30’da Kaleiçi Marina’da İskele Camisi’nin önüne Ekizlerin Mustafa Amcamın, Mermerli Mendireğinin altına da son fener gardiyanı Fatma Teyzemin heykellerini dikiyoruz” dedi. HEYKELLERİ BAŞKAN BÖCEK AÇACAK Altıner şunları yazdı: “Sayın Muhittin Böcek Başkanıma ve değerli ekibine, ahde vefaları ve özverileri için sonsuz teşekkürler ederim... Fatma teyzem 98 yaşında ve hayatta... O da orada olacak... Benim için onur ifade eden bu günde heykellerin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek yapacak”. 
Kaleiçi ‘İskele’nin simge isimleri Mustafa Ekizler ve fener bekçisi Fatma Teyze’nin heykelleri dikildi. Heykellerin açılışını 1 Temmuz’da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yapacak.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, ‘İskele’ diye bilinen Kaleiçi Yat Limanı’nın simge isimleri Mustafa Ekizler ve Fatma Teyze’nin heykellerini dikilecek. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran iş insanı ve yazar Emin Altıner, “O kadar mutluyum ki... Yaklaşık 12 yıldır uğraş verdiğim bir sosyal sorumluluk projesinin finaline geldik... 1 Temmuz 2021 tarihinde saat 11.30’da Kaleiçi Marina’da İskele Camisi’nin önüne Ekizlerin Mustafa Amcamın, Mermerli Mendireğinin altına da son fener gardiyanı Fatma Teyzemin heykellerini dikiyoruz” dedi.

HEYKELLERİ BAŞKAN BÖCEK AÇACAK

Altıner şunları yazdı: “Sayın Muhittin Böcek Başkanıma ve değerli ekibine, ahde vefaları ve özverileri için sonsuz teşekkürler ederim... Fatma teyzem 98 yaşında ve hayatta... O da orada olacak... Benim için onur ifade eden bu günde heykellerin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek yapacak”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.