Kamacı: Antalya'nın her ilçesini kazanacağız

SİYASET 27.10.2023 - 14:19, Güncelleme: 27.10.2023 - 14:32
 

Kamacı: Antalya'nın her ilçesini kazanacağız

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri nedeniyle Gazipaşa’da İlçe Yönetimi ve partililerle bir araya geldi.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Gazipaşa'da yaptığı açıklamada 31 Mart seçimlerinde Antalya'nın her ilçesinde zafer kazanacakları söyledi. Cumhuriyetin 100'üncü yıl etkinlikleri nedeniyle Gazipaşa'da ilçe yönetim ve partililerle bir araya gelen Kamacı, burada yaptığı konuşmada," Türkiye için iki önemli konu var. Birincisi ekonomi, ikincisi Ortadoğu krizi. Bu iki konuda da sınıfta kaldık. Ekonomik alanda 4 kat daha kötüyüz. Antalya'nın her ilçesini harekete geçireceğiz. 31 Mart'ta zaferi biz kazanacağız" dedi. Kamacı, şunları söyledi : " Önümüzde 31 Mart'ta yerel seçimler var. Bugünden itibaren tüm örgütümüzle birlikte çalışmalarımıza başlamalıyız. 31 Martta zaferi biz kazanacağız. Şu andaki adaylarımızı beğenmeyebilirsiniz. Ancak en kötü adayımız bile AKP'nin en iyi adayından daha iyidir. Yöneticilere karşı tepki gösterebilirsiniz, ancak partiye olan bağlılığınızı korumalısınız. Biz inanarak yola çıkıyoruz. Büyükşehir belediyemiz ve tüm ilçe belediyelerimizle birlikte 19 ilçemizde partimizi birinci parti yapmaya kararlıyız"  Kamacı'nın Gazipaşa'da yaptığı sohbet toplantısına CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile partililer ve vatandaşlar katıldı. Kamacı'nın il yönetim kurulu üyeleri ve İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci eşlik etti.
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri nedeniyle Gazipaşa’da İlçe Yönetimi ve partililerle bir araya geldi.
haberimizvar.net-  CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Gazipaşa'da yaptığı açıklamada 31 Mart seçimlerinde Antalya'nın her ilçesinde zafer kazanacakları söyledi. Cumhuriyetin 100'üncü yıl etkinlikleri nedeniyle Gazipaşa'da ilçe yönetim ve partililerle bir araya gelen Kamacı, burada yaptığı konuşmada," Türkiye için iki önemli konu var. Birincisi ekonomi, ikincisi Ortadoğu krizi. Bu iki konuda da sınıfta kaldık. Ekonomik alanda 4 kat daha kötüyüz. Antalya'nın her ilçesini harekete geçireceğiz. 31 Mart'ta zaferi biz kazanacağız" dedi. Kamacı, şunları söyledi : " Önümüzde 31 Mart'ta yerel seçimler var. Bugünden itibaren tüm örgütümüzle birlikte çalışmalarımıza başlamalıyız. 31 Martta zaferi biz kazanacağız. Şu andaki adaylarımızı beğenmeyebilirsiniz. Ancak en kötü adayımız bile AKP'nin en iyi adayından daha iyidir. Yöneticilere karşı tepki gösterebilirsiniz, ancak partiye olan bağlılığınızı korumalısınız. Biz inanarak yola çıkıyoruz. Büyükşehir belediyemiz ve tüm ilçe belediyelerimizle birlikte 19 ilçemizde partimizi birinci parti yapmaya kararlıyız"  Kamacı'nın Gazipaşa'da yaptığı sohbet toplantısına CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile partililer ve vatandaşlar katıldı. Kamacı'nın il yönetim kurulu üyeleri ve İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.