Kamacı: İşbirliğine hazırız

SİYASET 04.12.2023 - 16:48, Güncelleme: 04.12.2023 - 16:48
 

Kamacı: İşbirliğine hazırız

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, "Biz yerel seçimlere tek başımıza girmeye hazırız, ancak işbirliğine de hazırız. Genel merkezimiz işbirliği yaparsa biz de olumlu karşılarız. Ben muhalefetin işbirliğine sıcak bakan kişilerden biriyim" dedi.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, il başkanı seçildikten sonra ilk kez düzenlediği basın toplantısında yerel seçimlerde yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Kamacı, gazetecilerin , "Yerel seçimlerde ittifak olacak mı ?" sorusuna, "Biz yerel seçimlere tek başımıza girmeye hazırız. Ancak işbirliğine de açığız. Genel merkezimiz ilkeler doğrultusunda işbirliği yaparsa biz de olumlu karşılarız. Ben muhalefetin işbirliğine sıcak bakan bir kişiyim" cevabını verdi. Partililerle seçim rotası ile ilgi görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Kamacı, yerel seçim çalışmalarında iki farklı çalışma yöntemi uygulayacaklarını belirterek, şunları söyledi : "Yerel seçimlerde iki türlü çalışma fonksiyonu uygulayacağız. Bunlardan bir tanesi belediye başkan adaylarımızın çalışması ve belediye meclis üyelerinin çalışması. Bunun dışında kalan kısmını örgüt siyaseti olarak önceden belediye başkanlığı, milletvekilliği yapmış arkadaşlarımızla birlikte 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde eksiklik hissettiğimiz bir sandıklı bölgelerde, 3 sandıklı bölgelerde genel siyasetimizi bu arkadaşlarımızla ayrı yapacağız. Bunun yanında yine siyasette kendini geliştirmek isteyen, ileri ki dönemlerde milletvekili, belediye başkanı olmak isteyenleri bu örgütün içine alıp, Antalya'da iki çalışma şekli uygulayacağız" TEMAYÜL YOKLAMASI İL BAŞKANLIĞININ İDARESİYLE GERÇEKLEŞİR    CHP İl Başkanı Nail Kamacı, habercilerin sorularını yanıtlarken, "Yerel örgütlerin ilçe başkanlıklarının katkısıyla önümüzdeki yerel seçimlerin hazırlığını yapıp adaylarımızı belirleyeceğiz. Önümüzde 110 gün var ve biz 90 gün de sahaya inmek istiyoruz. Biz genelde örgütlerin taleplerini kabul ederiz. Temayül yoklaması il başkanlığının iradesiyle gerçekleşir. Her şeyi örgüte bırakmaya başlayacağız. Milletvekili seçimlerini, belediye seçimlerini artık örgütümüzün kararı ile yapacağız. Örgütümüze danışmadan başarılı olma şansının zayıf olacağını düşünüyorum. Kamuya uygun, hata yapmadan adayları belirlemeye çalışacağız. Genel başkanımız örgütlere önem verdiğini gösterdi. İki aydın il başkanıyım, bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Parti partinin kuralları çerçevesinde çalışacak. Partiye bir tek leke gelmesine izin vermeyeceğim. Leke getirmek isteyene de gerekeni yapacağım" dedi.  
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, "Biz yerel seçimlere tek başımıza girmeye hazırız, ancak işbirliğine de hazırız. Genel merkezimiz işbirliği yaparsa biz de olumlu karşılarız. Ben muhalefetin işbirliğine sıcak bakan kişilerden biriyim" dedi.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, il başkanı seçildikten sonra ilk kez düzenlediği basın toplantısında yerel seçimlerde yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Kamacı, gazetecilerin , "Yerel seçimlerde ittifak olacak mı ?" sorusuna, "Biz yerel seçimlere tek başımıza girmeye hazırız. Ancak işbirliğine de açığız. Genel merkezimiz ilkeler doğrultusunda işbirliği yaparsa biz de olumlu karşılarız. Ben muhalefetin işbirliğine sıcak bakan bir kişiyim" cevabını verdi.

Partililerle seçim rotası ile ilgi görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Kamacı, yerel seçim çalışmalarında iki farklı çalışma yöntemi uygulayacaklarını belirterek, şunları söyledi : "Yerel seçimlerde iki türlü çalışma fonksiyonu uygulayacağız. Bunlardan bir tanesi belediye başkan adaylarımızın çalışması ve belediye meclis üyelerinin çalışması. Bunun dışında kalan kısmını örgüt siyaseti olarak önceden belediye başkanlığı, milletvekilliği yapmış arkadaşlarımızla birlikte 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde eksiklik hissettiğimiz bir sandıklı bölgelerde, 3 sandıklı bölgelerde genel siyasetimizi bu arkadaşlarımızla ayrı yapacağız. Bunun yanında yine siyasette kendini geliştirmek isteyen, ileri ki dönemlerde milletvekili, belediye başkanı olmak isteyenleri bu örgütün içine alıp, Antalya'da iki çalışma şekli uygulayacağız"

TEMAYÜL YOKLAMASI İL BAŞKANLIĞININ İDARESİYLE GERÇEKLEŞİR   

CHP İl Başkanı Nail Kamacı, habercilerin sorularını yanıtlarken, "Yerel örgütlerin ilçe başkanlıklarının katkısıyla önümüzdeki yerel seçimlerin hazırlığını yapıp adaylarımızı belirleyeceğiz. Önümüzde 110 gün var ve biz 90 gün de sahaya inmek istiyoruz. Biz genelde örgütlerin taleplerini kabul ederiz. Temayül yoklaması il başkanlığının iradesiyle gerçekleşir. Her şeyi örgüte bırakmaya başlayacağız. Milletvekili seçimlerini, belediye seçimlerini artık örgütümüzün kararı ile yapacağız. Örgütümüze danışmadan başarılı olma şansının zayıf olacağını düşünüyorum. Kamuya uygun, hata yapmadan adayları belirlemeye çalışacağız. Genel başkanımız örgütlere önem verdiğini gösterdi. İki aydın il başkanıyım, bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Parti partinin kuralları çerçevesinde çalışacak. Partiye bir tek leke gelmesine izin vermeyeceğim. Leke getirmek isteyene de gerekeni yapacağım" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.